15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDorel Stoica: „Cine este Petrolul?“

Dorel Stoica: „Cine este Petrolul?“

Intervievat ieri, la cantonamentul din Lunca Jiului, Dorel Stoica a afirmat ca Universitatea nu poate fi oprita din lupta pentru promovare, insa este convins ca nu va fi usor. Fundasul central oltean a ironizat gruparile care pretind podiumul, spunind despre Petrolul Ploiesti, principala rivala a alb-albastrilor, ca nu se va putea bucura la sfirsitul acestei editii de campionat deoarece nu are jucatori de valoare.


„Universitatea porneste cu prima sansa in orice, si in partida de miine (astazi – n.r.) si in lupta pentru promovare. Cine poate depasi Universitatea, Petrolul? N-am auzit de jucatorii Petrolului, sint necunoscuti. In schimb, ei au auzit cu siguranta de noi, pentru ca avem valoare si confirmam meci de meci, pe cind ei…“, a spus Stoica, cel care in vara refuza sa se desparta de Pandurii si de Divizia A pentru culorile alb-albastre. „Dintre toate pretendentele, singura pe care o consider putin mai periculoasa este Otopeniul, in rest nu vad cine sa ne puna probleme. Mi-as dori sa se tina dupa noi, altfel campionatul nu mai are nici un farmec“, a completat fundasul craiovean.


Revenind asupra intilnirii de astazi, Dorel Stoica a spus ca nu va fi joc usor, dar alb-albastrii au toate premisele sa invinga. Mai mult, a preconizat o victorie detasata, promitind ca va incerca sa se numere printre marcatori. „Sint convins ca Inter Gaz va lupta cu multa ambitie, de altfel toate echipele care intilnesc Universitatea viseaza sa bata, dar… Oricum prevad o diferenta de doua-trei goluri in favoarea noastra. Sper sa ma numar printre marcatori“, a conchis optimist Stoica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS