14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUltima repetitie inainte de „razboi“

Ultima repetitie inainte de „razboi“

Punctele puse in joc miine, la Bucuresti, sint de o importanta covirsitoare pentru cele doua grupari care se vor duela pe stadionul „Popesti Leordeni“. Atit Universitatea, care incearca sa detroneze gruparea din Vilcea, dar si Inter Gaz, formatie care a avut un start ezitant, acumulind doar trei puncte, nu concep esecul.


Constient de faptul ca nu va fi un meci usor, Ovidiu Stinga a pus mare accent, la singurul antrenament al zilei, pe pregatirea tehnico-tactica, dupa care a vizionat impreuna cu elevii sai citeva casete video cu prestatiile anterioare ale rivalilor. Studiind cu atentie plusurile si minusurile celor de la Inter Gaz, tehnicianul Universitatii a pregatit destule surprize pentru a inregistra cea de-a cincea victorie consecutiva in campionat.


Astazi, de la ora 11.00, pe terenul secund al stadionului „Ion Oblemenco“, „juvetii“ vor efectua o singura sedinta de pregatire, in care se vor pune la punct toate detaliile, dupa care se vor retrage la cantonamentul din Lunca Jiului. Dupa masa, alb-albastrii vor urca in autocar si vor pleca spre Capitala, unde vor innopta la Hotelul „Eliza“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS