17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStaicu: „Firiteanu una spune si alta a semnat!“

Staicu: „Firiteanu una spune si alta a semnat!“

Dupa meciul din etapa de miine, Inter Gaz Bucuresti – Universitatea, craiovenii au programat, in etapa a VI-a, partida cu Dunarea Giurgiu, la Craiova (23 sau 24 septembrie). Oltenii au insa la inceputul saptaminii viitoare un moment de cumpana, ca sa-i zicem asa. Este vorba de sanctiunea Comisiei pentru Statutul Jucatorului de la FRF in „cazul Chivu“, respectiv restituirea a 206.800 de euro celor de la CSM Resita, bani intrati intr-un cont al Universitatii in perioada cind patron era Dinel Staicu. Daca aceasta suma nu se achita resitenilor pina la 20 septembrie, Universitatea risca sa nu mai fie programata in campionat!


Universitatea a inaintat un nou recurs la Comisia de Recurs Federala, anexind documente prin care solicita anularea sentintei date de FRF, printre care si actul original de cesiune dintre CSM Resita si Universitatea, sau cel putin asa s-a spus. Dinel Staicu: „M-am implicat in acest caz Chivu, deoarece banii au intrat intr-un cont apartinind societatii mele, FC Stiinta. Oficial, eu nu mai am nici o problema acum cu Universitatea, dar nu pot sa-l las singur la necaz pe Mititelu, motiv pentru care am colaborat la intocmirea recursului Universitatii inaintat Comisiei de Recurs Federala. Am citit in Gazeta de Sud o declaratie a antrenorului Dan Firiteanu in acest caz Chivu. Este un punct de vedere al unui resitean care, normal, este de partea celor de la CSM Resita… A uitat insa sa va spuna un amanunt foarte important. Il reamintesc eu, mai ales ca pot dovedi cu acte ceea ce dumnealui, cu sau fara stiinta, a uitat: actul de cesiune a creantei pentru Chivu dintre CSM Resita si Universitatea a fost semnat si de antrenorul Firiteanu! Si acolo se specifica negru pe alb ca drepturile pentru Chivu revin Universitatii! Intrebare: este valabil un act oficial, semnat de persoane autorizate si stampilat, sau un punct de vedere consemnat intr-un ziar? Acest act a fost depus din nou la Comisia de Recurs Federala, deoarece anteriorul, depus la FRF, a avut, surprinzator, o semnatura stearsa! Sau, ma rog, xerocopia actului care a ajuns la FRF nu cuprindea acea semnatura, a presedintelui CA de la CSM Resita, dl. Filipescu, ci doar stampila asociatiei de la Resita. V-am mai spus, sint convins, 100 la suta, ca dreptatea este de partea Universitatii. Oricum, nu are nici o vina in acest caz Adrian Mititelu. Nu vad de ce ar fi obligat el sa platesca acesti bani deoarece nu el i-a luat. Daca ar fi ceva in neregula, resitenii ar fi putut sa se plinga, din punct de vedere civil sau penal, impotriva lui FC Stiinta, societate care il are si acum patron pe Staicu Dinel, adica pe mine.“


Un oficial al Universitatii a evitat sa ofere alte detalii despre acest caz Chivu, destul de complicat, spunind doar ca nu este inca incheiat, deoarece se asteapta decizia Comisiei de Recurs Federala de la inceputul saptaminii viitoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS