9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPretentii mari si marfa...

Pretentii mari si marfa…

Dupa ce a primit sase luni de suspendare si o amenda de opt mii de dolari, fiind prins beat in cantonamentul din Lunca Jiului, Gabriel Apetrei a incercat sa fenteze Universitatea Craiova si sa treaca in tabara celor de la Gloria Bistrita. In tentativa de a scapa de perioada de inactivitate, atacantul de 24 de ani s-a antrenat inca de saptamina trecuta sub comanda lui Ovidiu Sabau, „Motul“ declarindu-se multumit de calitatile jucatorului.


Plecarea „in probe“ a lui Apetrei nu s-a facut fara consimtamintul lui Adrian Mititelu, care a impartasit la rindul sau ideea „divortului“. Conform unor surse din cadrul gruparii alb-albastre, patronul Universitatii era dispus sa ridice „embargoul“ de la FRF si sa bata palma cu presedintele Gloriei, Jean Padureanu, recuperind astfel suma investita in vara. Insa pretentiile financiare ale lui Adrian Mititelu au fost putin exagerate, lucru confirmat chiar de cel mai controversat presedinte din Divizia A, care nu a acceptat oferta, mai ales ca Apetrei are o „situatie foarte incurcata“.


„De la bun inceput am fost in dubii cu Apetrei si nu neg ca l-am dorit. Primul inconvenient a fost ca Mititelu a cerut o suma destul de mare pentru un jucator care nu ii apartine in totalitate si care nu a mai jucat de ceva timp. Apetrei este in coproprietate cu Jiul, iar situatia lui este destul de incurcata, Universitatea fiind nevoita sa mai achite o rata catre Alin Simota. Mititelu nu numai ca voia sa scape de el, dar intentiona sa scoata si ceva pe deasupra, un procent destul de mare in eventualitatea unui transfer. Cam mult pentru un jucator de Divizia B…“, a spus Padureanu. „In plus, Apetrei nu are un trecut tocmai curat, am auzit ca si pe la Petrosani a fost prins baut mai demult, iar ce s-a intimplat la Craiova, in vara, mi-a dat foarte mult de gindit. Sincer, nu eu am fost cel care a insistat sa ramina la Bistrita, ci Sabau, in timp ce Mititelu a promis ca discutam asupra sumei de transfer, si cind colo… Acum nu ma mai intereseaza Apetrei. Sa ramina la Universitatea! De altfel, el a si plecat azi-dimineta (ieri – n.r.) spre Craiova“, a completat presedintele Gloriei Bistrita.


In concluzie, nici Apetrei nu a reusit sa scape de pedeapsa impusa de Universitatea, luata in calcul de FRF, si nici Mititelu nu si-a recuperat banii din proasta investitie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS