14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Hizo ne-a luat la misto!“

„Hizo ne-a luat la misto!“

Dupa ce le-a oferit o zi libera, antrenorul Viorel Hizo i-a supus ieri-dimineata pe „panduri“ la un antrenament fizic foarte dur, la care Marius Iordache nu a rezistat. Dupa mai multe sprinturi pe toata lungimea terenului, cu recuperare de doar citeva secunde, Iordache nu a mai tinut ritmul, comunicindu-i lui Hizo ca nu mai poate. Tehnicianul i-a replicat scurt sa paraseasca sedinta de pregatire, lucru care s-a si intimplat.


„N-am facut in viata mea asa ceva. Ne-a luat la misto de cind a venit antrenor. Facem lansate de 100 de metri cu doua zile inainte de meci“, a vociferat Iordache la capatul fiecarei curse, suparat ca Hizo sta numai cu gura pe el. Antrenorul a uitat incidentul spunind ca nu-l va pedepsi pe Iordache, ci va incerca sa-l faca sa se pregateasca si sa joace din ce in ce mai bine. Hizo i-a reamintit lui Iordache ca in meciul cu Steaua a ridicat mina pentru inlocuire in minutul 63, iar acest lucru trebuie sa-l puna pe ginduri.


„Am uitat acest incident, ca si cum nu s-ar fi intimplat. Eu nu-mi permit sa iau la misto fotbalistii. Iordache a cedat in minutul 63 in meciul cu Steaua. El trebuie sa inteleaga ca are nevoie de pregatire. A avut liber sa se odihneasca si trebuia sa reziste din punct de vedere fizic. Eu stau cu gura pe jucatorii care trebuie sa joace, de la care am pretentii. Cind se supara el pe mine nu e nici o problema. Va fi o problema cind ma voi supara eu pe el, iar in acest moment sint suparat pe el pentru cum a jucat cu Steaua. Omul lui a dat gol si dupa aia a ridicat mina sa iasa afara. El nu are nevoie de o problema suplimentara cu mine. Vreau sa se pregateasca si sa-l fac sa joace, pentru ca nu cistig nimic daca-l pedepsesc sau ii iau din bani“, a replicat Hizo.


In schimb, tehnicianul l-a laudat pe Stefan, care desi acuza dureri la genunchi a facut tot antrenamentul. „Stefan a strins din dinti si s-a antrenat cu dureri la genunchi, in timp ce Iordache nu a facut fata. Stefan este un exemplu pozitiv in comparatie cu Iordache“, a opinat Hizo.


Nita vrea sa profite de presiunile din Giulesti


Robert Nita, singurul „stranier“ din lotul echipei Pandurii care nu a primit „cartea verde“, doreste sa joace impotriva fostei sale echipe si sa obtina cel putin un punct. Nita a depus un memoriu la FIFA si UEFA invocind faptul ca Federatia Greaca de Fotbal i-a refuzat dreptul la munca, desi exista o intelegere scrisa intre el si fostul sau club, Veria, prin care se anuleaza contractul. Atacantul „pandurilor“ nu exclude o conspiratie a cluburilor Steaua si Rapid, direct interesate ca Nita sa aiba drept de joc abia dupa meciurile directe. „S-ar putea sa aiba legatura intirzierea sosirii «cartii verzi» cu cele doua meciuri cu Steaua si Rapid“, a spus jucatorul gruparii gorjene.


Nita este convins ca meciul din Giulesti va fi mai usor decit cel cu Steaua, aducind si argumente in acest sens: „Este mai usor sa joci in Giulesti, cu Rapid, decit cu Steaua. Trebuie sa profitam de presiunile suporterilor si ale patronului George Copos asupra rapidistilor si sa obtinem cel putin un punct“.


In opinia lui Nita, cea mai grava problema la Pandurii este ca echipa nu are nici un punct. „Cea mai mare problema va fi sa nu avem nici un punct dupa jocul din Giulesti. Nu e loc de mai rau, mai bine se poate. Sper sa nu apara accidentarile si sa avem continuitate cu aceeasi echipa“, a spus Robert Nita.


Trofin sta trei saptamini


catalin Trofin si Iulian Stefan s-au prezentat miercuri la un control la medicul echipei nationale Pompiliu Popescu, care a pus un diagnostic al accidentarilor suferite de „panduri“. Trofin are o ruptura musculara fibrilara cu hematom, fiind indisponibil trei saptamini. Autorul singurului gol marcat in poarta lui Hamutovski, Iulian Stefan, sufera de o suprasolicitare a genunchiului, pentru care face un tratament special, dar nu-i afecteaza programul de pregatire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS