13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDerbiuri pe „Combinat“ si „Armata“

Derbiuri pe „Combinat“ si „Armata“

Doua dintre cele mai interesante meciuri ale seriei a 5-a a Diviziei C se desfasoara la Craiova, intre Chimia si Universitatea II, respectiv Armata si „GP“. In ambele cazuri gazdele pleaca la drum cu prima sansa, dar oaspetii constituie echipe ambitioase alcatuite din jucatori care vor sa confirme. Atit alb-albastrii, cit si „gepistii“ au obligatia sa demonstreze ca nu degeaba se investeste in ei. Toate partidele vor incepe la ora 17.00.


Dunarea Calafat – FC Olt Scornicesti


Cu un singur punct in clasament, Dunarea Calafat nu se afla intr-o situatie buna si asteapta inca prima victorie. Elevii lui Valentin Ghita au scos un punct etapa trecuta, in deplasarea de la Corabia, dar urmele infringerii suferite in prima etapa acasa inca nu s-au sters. Calafetenii alcatuiesc o echipa omogena, in care si-au facut loc majoritatea „veteranilor“ care anii trecuti au evoluat la Dunarea. Vor arbitra: A. Caghiorghis (Pitesti) – Ad. Ion (Bradu) si A. Voicu (Suseni).


Armata – „Gica Popescu“


Una dintre cele mai interesante partide ale seriei se va disputa pe „Armata“, acolo unde „militarii“ lui Mugurel Gusatu vor sa faca instructie cu „scolarii“ de la „Gica Popescu“. Intr-un meci de verificare, Armata a invins cu 4-1 pe CFR Craiova, partida in care cele doua grupari au folosit cea de-a doua garnitura. Meciul nu este insa dinainte jucat, fiind de asteptat ca echipa antrenata de Adrian Popescu sa speculeze orice greseala a adversarului. Vor arbitra: C. Ghena – A. Rusu (ambii din Rosiori) si L. Tiroiu (Videle).


Chimia – Universitatea II


Cel mai tare meci se va juca pe stadionul de la Combinat. Obisnuiti cu victoriile pe teren propriu, „chimistii“ vor avea un cuvint greu de spus si in partida de astazi in care si-au propus sa obtina toate cele trei puncte. Ambitiile sint mari si, desigur, nici Universitatea lui George Bita nu va juca decit la victorie, desi alb-albastrii alcatuiesc o echipa tinara, lipsita de experinta, dar cu jucatori care bat la portile echipei mari. Vor arbitra: I. Erdei – I. Pirvulescu si M. Cujba (toti din Slatina).


Agromec Simian – Arsenal Motru


In etapa trecuta, echipa din Simian a pierdut cu 0-1 disputa cu Universitatea II, iar in prima etapa a terminat la egalitate cu „GP“ Craiova. In aceasta runda, mehedintenii au sansa primei victorii, avind in vedere ca intilnesc o echipa dezorganizata, Arsenal Motru, care a contabilizat doua infringeri in debutul campionatului. Vor arbitra: D. Bozdogescu – I. Chirea si C. Cotora (toti din Craiova).


In aceasta etapa, in seria a 5-a se mai disputa partidele: Progresul Corabia – Building Vinju Mare, Minerul Mehedinti – Oltul Slatina, Severnav Severin – Alprom Slatina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS