11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSteaua vrea sa se razbune pe norvegieni

Steaua vrea sa se razbune pe norvegieni

Stadionul „Ulleval“ din Oslo va gazdui in aceasta seara meciul dintre Valerenga si Steaua, contind pentru prima mansa a turului 1 al Cupei UEFA. Partida va incepe la ora 20.30 (TVR 1, in direct) si va fi arbitrata de o brigada din Ţara Galilor alcatuita din Ceri Richards (central), Darren Adie si Simon Lee Evans (asistenti).


In dubla mansa cu Valerenga, stelistii vor sa-si ia revansa in fata norvegienilor, dupa ce au ratat calificarea in grupele Ligii Campionilor, fiind eliminati de Rosenborg. Atacantul Daniel Oprita a spus ca Steaua trebuie sa se califice in faza urmatoare „ca sa nu zica norvegienii ca ne-au eliminat de doua ori“. „Urmeaza un meci important pentru noi. Vrem sa trecem de Valerenga si sa repetam performanta de anul trecut, cind am ajuns in grupele Cupei UEFA. Trebuie sa reusim sa obtinem un rezultat foarte bun, pentru ca returul nu il jucam in Ghencea, unde publicul ne-ar fi ajutat foarte mult. Vrem sa ne luam revansa, sa nu zica norvegienii ca ne-au eliminat de doua ori. Daca nu o sa avem ghinionul pe care l-am avut cu Rosenborg, cred ca o sa ne calificam. Sper sa iasa bine la Oslo, egal sau victorie“, a spus Oprita.


La rindul sau, Banel „Jardel“ Nicolita a invocat si el razbunarea in fata norvegienilor. „Trebuie sa facem un meci foarte bun in Norvegia. Ne-ar multumi si un egal. Aceasta calificare ar fi ca o razbunare. Trebuie neaparat sa inscriem la Oslo, eu unul chiar sper sa marchez“, a spus Nicolita.


Antrenorul stelistilor, Oleg Protasov, sustine ca Valerenga este o echipa periculoasa. „Valerenga este o echipa puternica. Norvegienilor le lipsesc citiva jucatori de baza si o sa vedem ce ne pot arata. Cu Fredrikstad au marcat de patru ori, deci sint periculosi“, a mentionat Protasov. Intrebat daca Becali i-a dat sfaturi in ceea ce priveste formatia pentru meciul cu Valerenga, Protasov a raspuns in gluma: „Da, o sa-mi trimita prin fax tot programul de antrenamente“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS