14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportOsorio si Perisic, apti pentru Giulesti

Osorio si Perisic, apti pentru Giulesti

Federatiile din Portugalia si din Cehia au eliberat „cartile verzi“ pentru fotbalistii Marco Osorio si, respectiv, Dragan Perisic, ei putind fi folositi de antrenorul Viorel Hizo in meciul din Giulesti. Clubul gorjean are promisiuni din partea Federatiei de Fotbal din Grecia ca in aceste zile ii va elibera si lui Robert Nita „cartea verde“, nemaifiind nevoie de vreun apel la FIFA. Cei trei au semnat contracte pe un an, cu optiune pe inca un sezon.


Tehnicianul „pandurilor“ este multumit de randamentul pe care cei trei fotbalisti il au la antrenamente, Hizo fiind dispus sa riste cu Rapid si sa-i foloseasca titulari. Osorio este mijlocas la inchidere si este comparat de Hizo cu Lupu, un jucator capabil sa tina mingea si sa se bata cu adversarii. Keca a fost solutia de compromis pe acest post la Pandurii, care nu a dat randament cu Steaua. „Keca este un jucator de banda, iar eu trebuie sa-l folosesc mijlocas de acoperire pina il legitimez pe Osorio. Steaua a avut doua ocazii in prima repriza din cauza paselor gresite ale lui Keca“, a spus Hizo. Experienta lui Nita putea fi materializata intr-un posibil punct, daca atacantul era pe teren in jocul precedent. „Daca-l aveam pe Nita, acesta obtinea penalti in locul lui Stefan“, a sustinut Viorel Hizo.


Perisic si Nita conduc antrenamentele gorjenilor cu caracter fizic, dictind ritmul, semn ca din acest punct de vedere sint pregatiti sa dea piept cu fotbalul românesc din prima divizie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS