17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCinci medalii pentru craioveni

Cinci medalii pentru craioveni

CSU Craiova a participat, in perioada 9-11 septembrie, la Campionatul National de orientare sportiva, competitie care a avut loc la Roman. Clubul craiovean a trimis noua sportivi la concurs, acestia participind in probele de seniori si juniori. La seniori, individual feminin, Veronica Minoiu a reusit sa cucereasca doua medalii de aur, cistigind atit proba de lunga distanta, cit si pe cea de medie distanta. La seniori, individual masculin, Vasile Zete a obtinut medalia de aur in proba de lunga distanta si medalie de bronz in cea de medie distanta, in timp ce Dionisie Rosca a luat bronzul pe lunga distanta.


CN de orientare sportiva de la Roman a fost ultima mare competitie interna a anului, clubul CSU Craiova adunind prin sectia de orientare sportiva noua medalii de aur, cinci de argint si sapte de bronz. De asemenea, a fost cistigata o medalie de bronz la juniori. Sportivii medaliati sint pregatiti de antrenorii Emilian Minoiu si Veronica Minoiu.


Dupa cele doua turnee organizate in Marea Britanie si Japonia, alergatoarea Veronica Minoiu ocupa locul 30 mondial. In perioada 3-9 octombrie va avea loc, in Italia, ultimul turneu al anului de acest gen. In plus, antrenorul Emilian Minoiu a precizat ca in clasamentul „Turul Mondial al parcurilor“, Veronica Minoiu acupa locul zece mondial, ultimele etape ale acestei intreceri urmind sa aiba loc in perioada 1-10 noiembrie, in China.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS