22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Sper ca Universitatea sa repromoveze“

„Sper ca Universitatea sa repromoveze“

Divizionara B Poiana Cimpina, echipa aflata in seria Universitatii (B2), are in lot cinci fosti jucatori craioveni. Antrenor si jucator este Stefan Nanu, care la sfirsitul saptaminii trecute a implinit 37 de ani. Ceilalti patru jucatori sint Banica, Roman, Ţiclea si Cojan. Din pacate, Poiana se afla, dupa patru etape, pe ultimul loc in B2.


Nanu a afirmat: „Sint suparat, deoarece Poiana Cimpina nu are un buget corespunzator, iar toate angajamentele facute de domnul Chitu nu s-au realizat. Nu sint disperat, mai sint 26 de etape pina la final, dar daca nu se produc schimbari in bine, n-ar fi exclus sa parasesc Cimpina. Este reputatia mea in joc si nu vreau sa ma compromit, mai ales ca nu am absolut nici o vina. Si nici jucatorii din lot nu sint vinovatii principali, ei sint ambitiosi si de perspectiva“.


La rindul sau, fostul portar al oltenilor, Nicusor Banica, imprumutat la Poiana Cimpina pentru acest sezon, a spus: „Eu sint bucuros ca joc, acesta a fost motivul principal pentru care am acceptat sa parasesc, temporar, Universitatea. Nu am purtat pica nici lui Guso, nici acum lui Bornescu. Asta-i fotbalul, cel mai bun si in forma joaca. Aici, la Poiana Cimpina, nu vreau sa-l dezamagesc pe antrenorul Stefan Nanu, un om deosebit din toate punctele de vedere, un profesionist. Altfel, sint alaturi de olteni, ma bucur pentru aceste rezultate foarte bune ale fostilor coechipieri, victorii datatoare de sperante. Sper ca Universitatea sa repromoveze, iar acest start extraordinar este, repet, o dovada ca locul echipei nu este in liga a doua. Ii doresc Universitatii succes pina la final“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS