17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSport„Panduri“ fara vlaga

„Panduri“ fara vlaga

Cu toate ca ritmul partidei dintre Pandurii Tirgu Jiu si Steaua nu a fost foarte alert, elevii lui Hizo au cazut fizic inca din prima repriza, tehnicianul fiind nevoit sa apeleze la improvizatii, rotind jucatorii pe diferite posturi in functie de necesitati.


„Am fost nevoit sa fac trei schimbari, sa scot trei jucatori care n-au mai rezistat fizic, Verdes, Iordache si Popete. Cind joci cu Steaua trebuie sa ai in primul rind jucatori valizi. Jocul trebuie imbunatatit, pregatirea trebuie imbunatatita, foarte multi dintre jucatorii nostri au trecut de la stadiul de a vedea o echipa ca Steaua la televizor la cel de a o avea partenera de intrecere“, a declarat Hizo dupa primul sau esec pe banca gruparii gorjene.


Potentialul „pandurilor“ este destul de limitat din toate punctele de vedere, cea mai mare problema fiind posesia mingii. Hizo acuza primirea primului gol in urma unui „exemplu de prostie“. Antrenorul nu-l condamna pe Emil Sandoi pentru ca „pandurii“ nu pot sta in picioare, ci chiar pe fotbalisti, care trebuia sa se comporte ca niste profesionisti si sa lucreze suplimentar.


Hizo a explicat logica inlocuirilor care i-au dat peste cap planul tactic gindit inaintea partidei. „Din punct de vedere fizic, primul a cazut Iordache. In lotul «pandurilor» poate sa joace fundas stinga Trofin, care este accidentat, si Ursu. Punindu-l pe Ursu acolo, am pierdut un mijlocas. A fost prima pierdere pentru noi. Nu am avut de ales. Apoi a picat Popete. A trebuit sa-l retrag acolo pe Bertea. Alta pierdere. Echipa noastra nu are gabarit. Este inadmisibil sa pierzi acasa pe o aruncare de la margine. A trebuit sa-l introduc pe Isam, fiindca nu avea cine sa dea cu capul. Bogoi a cedat fizic si el si atunci a trebuit sa-l introduc pe Isam. Eu voiam sa atac, dar nu am putut sa o facem. Astea sint posibilitatile noastre in prezent. Keca este un jucator de banda, iar eu trebuie sa-l folosesc mijlocas de acoperire pina il legitimez pe Osano. Steaua a avut doua ocazii in prima repriza din cauza paselor gresite ale lui Keca. La noi problema cea mai mare este posesia mingii. Potentialul echipei asta este. Sint nemultumit de rezultat, puteam sa avem sanse“, a spus Hizo la conferinta de presa.


Doua momente puteau decide altfel soarta partidei in opinia lui Viorel Hizo, decizia centralului Sorin Corpodean care a acordat usor lovitura libera la golul doi al Stelei si faza lui Stefan, care nu a cazut la un contact in careu cu unul dintre fundasii stelisti, moment de regret pentru tehnician ca nu l-a avut pe Nita la dispozitie.


Exista totusi si lucruri bune in evolutia „lanternei rosii“ din Divizia A, care au fost evidentiate de antrenor. „Echipa imi da sperante, a fost mai agresiva decit in primele etape, a avut momente cind s-a ridicat la nivelul de joc al Stelei. Jucatorii au trecut de la un regim de munca la altul si trebuie timp sa se acomodeze. Daca obtineam un punct cu Steaua era foarte bine, capatam mai multa incredere“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS