12 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportA doua reusita a lui Bölöni

A doua reusita a lui Bölöni

Echipa pregatita de Ladislau Bölöni, Rennes, a reusit in week-end a doua victorie din acest sezon, cistigind cu 3-1 partida de pe teren propriu cu Auxerre, din runda a 6-a a campionatului francez. Toate cele patru goluri ale intilnirii au fost inscrise in repriza secunda, Rennes punctind prin Hadji (’48, ’73) si Monterrubio (’58), golul oaspetilor fiind reusit de Diaby (’69). Cu sase puncte, Rennes a urcat pe locul 14 in clasament, unde lidera este Lyon, cu 16 puncte.


Intr-o alta partida, FC Nantes a pierdut, la limita, cu 1-0, disputa de la Toulouse, golul gazdelor fiind marcat de Grax, in ultimul minut al prelungirilor. Nici de aceasta data Claudiu Keseru nu a fost folosit de antrenorul Serge Le Dizet. Dupa aceasta infringere, „canarii“ ocupa locul noua in clasament, cu opt puncte.


Iata si celelalte rezultate inregistrate in runda a 6-a din Premier Division: Ajaccio – Nancy 1-0, Lyon – Monaco 2-1, Metz – Lille 0-2, Nice – Saint Etienne 0-1, PSG – Strasbourg 1-0, Toulouse – Le Mans 0-2, Sochaux – Marseille 0-1, Lens – Bordeaux 1-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS