13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPanduru s-a despartit de FC Vaslui

Panduru s-a despartit de FC Vaslui

Adrian Porumboiu, finantatorul divizionarei A FC Vaslui, a spus ca, de comun acord cu tehnicianul Basarab Panduru, a hotarit rezilierea contractului dintre cele doua parti. Porumboiu a precizat ca nu ar fi dorit sa-l demita pe Panduru, in ciuda rezultatelor slabe inregistrate de FC Vaslui in primele cinci etape ale campionatului.


„Am convenit, de comun acord, ca Panduru sa-si inceteze activitatea. Nu Panduru a fost principalul vinovat pentru rezultatele slabe din primele cinci etape, pentru ca nu el a fost cel care a intrat pe teren. Practic, eu nici nu am vrut sa-l demit, nici nu a fost vorba de asa ceva. Urmeaza ca in cel mai scurt timp sa decid asupra viitorului antrenor al echipei“, a spus Porumboiu.


Principalul finantator al gruparii vasluiene a mentionat ca printre posibilii succesori ai lui Panduru la conducerea tehnica a echipei se numara Mircea Rednic, Dumitru Dumitriu, Marius Lacatus, Ionut Lupescu si Ion Marin.


FC Vaslui este a doua divizionara A care isi schimba antrenorul in acest sezon, prima fiind Pandurii, unde Hizo i-a luat locul lui Sandoi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS