10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportNici Stinga nu a fost multumit

Nici Stinga nu a fost multumit

Daca tehnicianul oaspetilor a dat dovada de lipsa de respect si nu a venit la conferinta de presa organizata dupa ultimul fluier al intilnirii, afirmind ca vine „doar la echipa nationala“, Ovidiu Stinga (foto) a raspuns pentru prestatia modesta a elevilor sai. „Olandezul“ a acuzat din plin programul incarcat de care a „beneficiat“ Universitatea, la care s-a adaugat si „desertul“ din tribunele stadionului „Ion Oblemenco“.


„Evolutia nu a fost tocmai pe placul meu, de aceea am exagerat si eu cu tipetele. Au fost citiva jucatori care s-au timorat, si aici ma refer la Andrei Ionescu, care sufera din plin la capitolul finalizare. Fluctuatia evolutiilor elevilor mei s-a datorat si programului de joc, miercurea in Cupa, simbata in campionat, dar ei trebuie sa inteleaga ca nu trebuie sa resimta acest lucru pentru ca sint profesionisti. Am avut un meci greu pentru ca ni l-am facut noi, nu oaspetii au fost cei care ne-au pus probleme. Un alt factor care a contat mult a fost lipsa suporterilor din tribune, jucatorii mei se obisnuisera cu sustinerea publicului“, a afirmat Stinga.


Ovidiu Stinga a spus ca nu-l sperie parcursul excelent al celor de la Vilcea, in opinia sa rocada in clasament va fi facuta in disputele directe, asta in cazul in care CSM nu se va pierde pe parcurs. Antrenorul Universitatii a afirmat ca nu-l intereseaza rezultatele contracandidatelor, singura procupare a sa fiind aceea de a cistiga fiecare meci.


„Pe mine nu ma sperie CSM Vilcea. Preocuparea mea este jocul Universitatii. Noi trebuie sa cistigam fiecare meci, restul vine de la sine. Diferentierea si rocada in clasament vor fi facute in partidele directe, asta daca nu se dezumfla pe parcurs. Ii felicit pentru victoria de la Ploiesti, din fata Petrolului, s-o tina tot asa“, a punctat Stinga.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS