5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDuelul „satelitilor“ a fost cistigat de gorjeni

Duelul „satelitilor“ a fost cistigat de gorjeni

Toate cele trei divizionare C gorjene din seria VI-a au confirmat asteptarile. EMC Rovinari ramine o echipa redutabila indiferent de terenul pe care evolueaza, Gilortul Tirgu Carbunesti este prea cruda pentru un rezultat bun pe teren strain, iar Minerul Matasari tinjeste dupa vremurile cind era o forta in esalonul trei, in prezent fiind doar o echipa de pluton, care alearga pentru salvarea de la retrogradare.


CS Lupeni – EMC Rovinari 0-1


Disputa satelitilor divizionarelor A Jiul Petrosani si Pandurii Tirgu Jiu de la nivelul esalonului trei a fost transat de gorjeni prin Negru, care a punctat in minutul 24. Chirila a trimis in Divizia C sase fotbalisti, Dulcea, Drida, Cozma, Borza, Vesa si Damian, in timp ce Hizo s-a dispensat de Pindaru. „Pandurul“ s-a dovedit eroul partidei, opunindu-se cu succes la patru atacuri in pozitie de unu la unu cu fotbalistii gazdelor, avind o prestatie excelenta pe tot parcursul jocului. Razboiul psihologic a inceput inainte de fluierul de inceput al arbitrilor, care au avut o prestatie buna, gazdele nepermitindu-le rovinarenilor sa filmeze meciul. Echipa din Valea Jiului a ramas in zece oameni in minutul 60, cind Tezluta a vazut rosu direct pentru lovirea lui Badoiu, egalitatea numerica fiind restabilita in minutul 90, cind Badoiu l-a urmat pe Tezluta la vestiare dupa doua galbene. Antrenorul Romica Negroiu a inceput jocul cu Pindaru, Badoiu, Pamfiloiu, Glodeanu, Baltaretu, Dudau, Stanciu, Crac, Cotet, Negru, Cazacu, iar pe parcurs au mai evoluat Gheorghita, Pogonici si Litoiu.


Minerul Matasari – CSM Sebes 1-1


„Minerii“ au confirmat ca evolutia slaba din prima etapa nu a fost un accident, reusind sa se impiedice si pe teren propriu in fata echipei din Sebes. Oaspetii au lovit pe contraatac prin Sutau, oltenii alergind dupa egalare, reusita de rezerva C. Popescu, in minutul 70. Antrenorul Ion Solea s-a declarat multumit de evolutia elevilor sai, insa a taxat ratarile care i-au privat de victorie. „Am jucat bine, am dominat jocul in repriza a doua, dar n-am marcat. Oaspetii au avut doua actiuni si au dat un gol, iar noi am ratat prin Oprita, bara, Grigorie, Lacatusu si Nitoi. Fizic am stat bine si avem sperante ca putem recupera punctele in deplasare“, a spus Solea.


Inter Blaj – Gilortul Carbunesti 2-0


Putin mai mult de o ora de joc au rezistat fotbalistii de la Gilortul Tirgu Carbunesti in prima deplasare din Divizia C, mentinind sperantele unui punct in Ardeal. Tatar nu a fost de acord si a rezolvat meciul de unul singur cu o dubla (’65, ’73). Debutanta Gilortul se claseaza dupa doua etape pe locul sase, mai bine decit experimentata Minerul Matasari care se afla sub linia retrogradanta.


Iata celelalte rezultatele din C6: Oltchim Vilcea – Minerul Uricani 5-0, FC Sibiu II – Sparta Medias 1-9, Metalul Aiud – Soda Ocna Mures 0-1, Inter Petrila – FC Genesis Lotru Brezoi 1-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS