6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVelcovici nu concepe esecul

Velcovici nu concepe esecul

Recunoscind ca partida de miercuri, de la Mioveni, a solicitat destul de mult lotul alb-albastru, Gabriel Velcovici a spus ca jucatorii Universitatii Craiova au depasit acest moment, in care oboseala ar fi putut pune destule probleme in partida cu Juventus.


In opinia mijlocasului de banda stinga, Universitatea va obtine toate cele trei puncte, pentru ca relatiile de joc s-au imbunatatit simtitor, in plus, gruparea alb-albastra detine jucatori mult mai valorosi decit adversara de astazi.


Decizia Comisiei de Disciplina din cadrul FRF nu a fost trecuta cu vederea nici de Velcovici, care a spus ca va resimti din plin pustietatea tribunelor.


„Au fost destul de obositoare cele doua reprize de prelungire din Cupa României, dar am trecut cu bine peste toate acestea. Sper sa facem un joc bun si cu Juventus, sa cistigam si sa mentinem continuitatea rezultatelor pozitive. O sa ne fie foarte greu cu tribunele goale. Ne pare foarte rau ca suporterii va trebui sa urmareasca partida la televizor, dar asta este situatia“, a spus Velcovici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS