10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUn meci ca mincarea fara sare

Un meci ca mincarea fara sare

Universitatea – Juventus


• Stadion „Ion Oblemenco“, astazi, ora 11.00 (TV Sport).


• Formatii probabile:


Universitatea: Bornescu – Ciuca, D. Stoica, Mitchell – Dananae, Saceanu, Stinga, A. Ionescu, Velcovici – D. Orac, Dina. Antrenor: Ovidiu Stinga.


Juventus: Tataruseanu – Penu, D. Grigore, Sandulescu, A. Stanca – Feleaga, R. Dani, Cl.Tudor – Stoianof, St. Iordache, Ciufu. Antrenor: Dan Firiteanu.


• Vor arbitra: M. Ianovschi – G. Stroe, D. Vlad.


• Observatori: D. Paraschiv, C. Corocan.


Toate bune si frumoase la Universitatea, adica cinci victorii din cinci meciuri oficiale (trei in campionat, doua in Cupa României). Cu acest bilant pozitiv, oltenii abordeaza meciul de astazi, cu Juventus, iar obiectivul este clar: a patra victorie in campionat. Daca in fotbal s-ar respecta anumite reguli… nefotbalistice, Universitatea ar trebui sa invinga astazi cu 4-0! A fost 1-0 in prima etapa (cu Rapid II), 2-0 in a doua (cu FC Caracal) si 3-0 in a treia (la Astra).


Misiunea oltenilor nu este insa usoara, Dan Firiteanu, antrenorul celor de la Juventus, stie cum sa-si incurce adversarii, mai ales ca acesta este un tehnician cunoscut prin experienta si pragmatism. Ambele formatii care se intilnesc in aceasta dimineata pe „Ion Oblemenco“ au cistigat, in etapa precedenta, fara probleme si la scor: Juventus a administrat celor de la FC Caracal (fara Ungureanu pe banca) un 4-0 categoric, iar Universitatea a invins echipa pastorita de Petre Buduru (Astra), cu 3-0.


Oltenii au astazi absent un „titular“ important, publicul! „Suporterii sint importanti pentru echipa, dar «prietenii» Universitatii au vrut sa vada la lucru pe «Ion Oblemenco» o echipa… linistita din toate punctele de vedere. Cu sau fara suporteri in tribune, Universitatea nu se teme de nici un adversar, iar miine (astazi – n.r.) vom contabiliza in clasament alte trei puncte importante“, zicea ieri un apropiat al oltenilor.


Despre intilnirea din aceasta dimineata, Dan Firiteanu, antrenorul oaspetilor, a declarat pentru GdS: „Este un meci normal de campionat, in care Juventus intilneste insa o echipa, Universitatea, care n-a pierdut nici un meci oficial in acest sezon si care are obiectiv repromovarea. Ţinind cont de traditia Universitatii, aceasta dorinta este una fireasca, normala, iar startul bun al sezonului 2005/2006 dovedeste ca acest obiectiv se si materializeaza la Craiova. Toata filosofia de care ar trebui sa se tina cont la Craiova este aceea ca un campionat are 30 de etape. Venim la Craiova sa ne aparam sansele, asa cum este normal intr-o competitie sportiva. Nu cred ca pentru Juventus ar fi, intr-un fel, un avantaj faptul ca se joaca fara suporteri… Cred insa ca o competitie sportiva fara suporteri nu prea are gust, este ca mincarea fara sare!“


Juventus a sosit aseara in Craiova, cazindu-se la hotel „Parc“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII