24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStinga: „Noi sintem pregatiti“

Stinga: „Noi sintem pregatiti“

Ultimul antrenament al saptaminii a fost urmat de o conferinta de presa la cantonamentul din Lunca Jiului, in care Ovidiu Stinga a oferit raspunsuri vizavi de intilnirea de astazi cu Juventus Bucuresti. „Olandezul“ sustine ca elevii sai sint pregatiti din toate punctele de vedere pentru a-si trece in cont cea de-a sasea victorie consecutiva din acest sezon, incluzind si partidele din Cupa României. In opinia tehnicianului craiovean, continuitatea rezultatelor pozitive nu va putea fi stopata de George Feleaga, Lucian Badaluta, Claudiu Tudor si Ovidiu Stoianof, jucatori care nu au dorit sa ramina in aceasta vara pentru a ajuta echipa.


„Noi sintem pregatiti pentru orice adversar, am muncit mult si nu ne ramine decit sa concretizam efortul depus. Nu ma intereseaza cit de motivati vor fi Feleaga, Badaluta, Cl. Tudor si Stoianof pentru acest meci, pentru ca noi nu le vom da ocazia sa se razbune. De fapt, a fost alegerea lor sa plece de la Universitatea, nu i-am dat noi afara. Ce sa-i fac eu lui Feleaga daca nu se simtea bine la echipa? Sa-l tin cu forta? Nu a vrut sa mai astepte, treaba lui. Pe Badaluta nici nu-l iau in calcul, iar pe Claudiu Tudor si Stoianof ii vom anihila, nu ne este frica de ei“, a spus Stinga fara nici un regret legat de aceste „divorturi“.


Ovidiu Stinga este constient ca absenta suporterilor din tribune va reprezenta un dezavantaj pentru Universitatea, dar este convins ca alb-albastrii vor trece peste acest lucru si vor invinge. „Lipsa suporterilor va fi resimtita de jucatori, pentru ca s-au obisnuit cu sustinerea publicului. Acum aveau posibilitatea sa evolueze cu 15-20 de spectatori si pe unii poate ii timora acest lucru. Nici nu vreau sa ma gindesc cum vor reactiona cind vor fi 40 de mii in tribune, pentru ca multi dintre ei nu au avut parte de asa ceva. Cu sau fara suporteri, Universitatea va invinge“, a punctat antrenorul Universitatii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS