12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBuca ii ajuta pe „mineri“

Buca ii ajuta pe „mineri“

Minerul Motru – Rapid II


• Stadion „Motru“, astazi, ora 11.00


• Formatii probabile:


Minerul: Andreescu – Amzucu, Balan, Mieila – Soo, Buca, Nedelea, Stana, Corcoveanu – Volocaru, Glisca. Antrenor: Silviu Lung.


Rapid II: Curca – Neagu, Dumitrescu, Rusu – Calin, M. Dumitru, Petrea, Negrut, I. Dumitru – Ene, Chiriac. Director tehnic: Mihai Stoica.


• Vor arbitra: V. Balaj – M. Nicoara, V. Lungu.


• Observatori: Gh. Nedelescu, I. Spataru.


In lipsa a doi dintre cei mai importanti jucatori ai echipei Minerul Motru, A. Popescu si B. Popescu, primul accidentat, al doilea suspendat, antrenorul Silviu Lung a apelat la ajutorul divizionarei A Pandurii Tirgu Jiu. Acesta l-a solicitat pe Buca, jucator care s-a aflat in pregatiri cu Minerul Motru inainte de inceperea campionatului si a dat semne ca s-a integrat in echipa, reusind sa marcheze doua goluri pentru „mineri“.


Lung isi doreste ca elevii sai sa uite esecul din Cupa si sa obtina victoria in fata unei echipe care nu se regaseste in acest debut de sezon. „Toti am invatat din meciul de Cupa si am incredere ca jucatorii mei vor da totul pentru a obtine victoria. Este un meci foarte important, judecind prin prisma absentelor celor mai buni doi jucatori din echipa, A. Popescu si B. Popescu“, a spus Lung, cu speranta ca jucatorii sai ii vor face cadou victoria de ziua sa de nastere, sarbatorita ieri.


Minerul Motru a disputat un singur joc pe teren propriu in aceasta editie de campionat, impunindu-se fara probleme in fata ardelenilor de la FC Sibiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS