16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportStinga, exceptia de la regula

Stinga, exceptia de la regula

Suparat pe elevii sai ca nu reuseau sa etaleze un joc spectaculos si eficient in partida cu Dacia Mioveni, din Cupa României, Ovidiu Stinga a decis sa dezbrace haina de antrenor pentru a-si ajuta elevii din teren. Din pacate, jucatorul Stinga nu a lasat la marginea terenului si nervozitatea cumulata in timpul primei reprize, fapt observat chiar in exprimarea sa in teren, in plus si-a alertat atit de rau jucatorii incit nu mai stiau ce sa faca pentru a nu primi reprosuri. Dupa citeva indicatii facute pe un ton imperativ si deloc in nota calmului, o pozitionare gresita a lui Velcovici l-a scos efectiv din sarite pe antrenorul Universitatii, Stinga redresindu-l pe mijlocasul craiovean cu o injuratura de toata frumusetea.


Aceasta iesire nervoasa a fost taxata imediat de publicul spectator, corul de fluieraturi si huiduielile fiind doar doua dintre metodele prin care suporterii gazda si-au exprimat dezaprobarea fata de modalitatea folosita de Stinga pentru a se impune in fata jucatorilor. „Bai bosorogule, ce-ai ma de injuri copiii? Tu jucasi ceva pina acum de ii injuri? Sa-ti fie rusine!“, acestea au fost doar citeva apostrofari venite din partea fanilor din Mioveni.


Acest incident il consemnam la doua saptamini dupa o declaratie a aceluiasi Ovidiu Stinga, dupa partida cu FC Caracal, in care afirma ca nu permite injuriile in cadrul lotului alb-albastru, pentru ca vrea sa impuna respect atit prin joc, cit si prin mentalitate…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS