12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Staicu este in eroare, iar Universitatea datoare“

„Staicu este in eroare, iar Universitatea datoare“

Daca pina pe 20 septembrie oltenii nu achita datoria catre CSM Resita, Universitatea nu va mai fi programata in campionat


Presedintele Comisiei pentru Statutul Jucatorului (CSJ), universitarul craiovean Ion Turculeanu, nu a dorit sa comenteze afirmatiile fostului patron al Universitatii, Dinel Staicu, in „cazul Chivu“: „Punctul meu de vedere este cel din actul oficial de la FRF, respectiv in decizia CSJ, o hotarire cunoscuta: Universitatea trebuie sa achite celor de la CSM Resita suma pe care a incasat-o ilegal, adica 206.800 de euro. Nu am ce comenta. Daca solutia data de comisie (CSJ – n.r.) nu ar fi fost corecta, ar fi indreptat-o cei de la Comisia de Recurs Federala. Impotriva sentintei CSJ, Universitatea mai are in prezent doar calea unui recurs la Comisia de Recurs Federala. Daca pina pe 20 septembrie nu achita celor de la CSM Resita cei 206.800 de euro, Universitatea nu va mai fi programata in campionat. Nu este nici o decizie de rea – credinta, ci una care s-a bazat pe actele depuse la CSJ “.


Ion Turculeanu a explicat apoi „cazul Chivu“, oferind amanunte care contrazic afirmatiile de ieri ale fostului patron al Universitatii: „Chestiunea este foarte simpla, dar probabil ca nu este cunoscuta bine de mass- media, iar dl. Staicu v-a oferit o versiune care nu este reala. Dl. Staicu este in eroare, CSM Resita nu a incetat sa existe, asa cum sustine dumnealui. Si inca doua precizari importante, esentiale: acel asa-zis act de cesiune al drepturilor pentru Chivu si Oprita, este semnat de dl. Staicu ca presedinte al Consiliului Director de la CSM Resita, iar de la Universitatea este semnat de contabila clubului din Craiova, adica actul este semnat intre ei. In plus, dl. Staicu, cu mult timp inainte de a semna acest act, si-a dat demisia din functia de presedinte al Consiliului Director al CSM Resita, iar cererea de demisie a inregistrat-o si la FRF! Acum lucrurile sint clare? Dl. Staicu nu mai era atunci presedinte la CSM Resita. Acest act semnat in conditiile ilegale de care v-am vorbit nici nu a fost prezentat la CSJ, ci doar la Comisia de Recurs Federala. Iar aceasta comisie abilitata a FRF a constatat nulitatea acelui act de care vorbeste dl.Staicu, respectiv contractul de cesiune de la CSM Resita la Universitatea a drepturilor aferente transferului lui Chivu in strainatate. Actul este nul intrucit, repet, la data semnarii lui, in 15 noiembrie 2002, dl. Dinel Staicu nu mai era presedinte la CSM Resita, dindu-si demisia in 11 noiembrie 2002, demisie inregistrata la FRF“.


La telefonul mobil al lui Dinel Staicu a raspuns ieri o secretara, dar care n-a reusit sa ne mai faca legatura cu fostul patron al Universitatii, asa cum s-a petrecut miercuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS