17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMeci „periculos“ la Hanul Doctorului

Meci „periculos“ la Hanul Doctorului

Divizia C programeaza astazi, de la ora 17.00, o noua runda, a doua a campionatului. In seria a 5-a, din care fac parte echipele doljene, se vor disputa partide interesante, cap de afis fiind meciul de la Hanul Doctorului, dintre „GP“ Craiova si Chimia Craiova, pe care antrenorul gazdelor, Adrian Popescu, il considera periculos.


Progresul Corabia – Dunarea Calafat


Pe stadionul „Ion Oblemenco“ din Corabia se anunta o partida echilibrata, intre doua echipe ambitioase, dornice sa obtina primele puncte in acest sezon. Gazdele au pierdut la limita, scor 0-1, in prima etapa cu Armata Craiova. Cu acelasi scor au pierdut si calafetenii lui Valentin Ghita prima runda a campionatului. Meciul va fi arbitrat de: P. Burcea – P. Panzuriu (ambii din Giurgiu) si A. Oprea (Pitesti). Observator este Gh. Mosor din Rm. Vilcea


FC Olt – Armata Craiova


Echipa lui Mugurel Gusatu pleaca cu prima sansa in partida cu FC Olt Scornicesti. Avind deja trei puncte in clasament si un moral bun dupa victoria din prima etapa, „militarii“ vor sa invinga si la Scornicesti o echipa care a incasat sapte goluri de la Chimia Craiova in runda inaugurala. „Calculele hirtiei ne recomanda ca favoriti, dar meciul nu este jucat dinainte, asa ca il vom trata cu toata seriozitatea“, a spus antrenorul Gusatu. Meciul va fi arbitrat de Fl. Miron – V. Avram si Gh. Sandu (toti din Bucuresti). Observator este N. Florescu din Sibiu.


„GP“ Craiova – Chimia Craiova


Echipe potente si cu o organizare buna, „GP“ si Chimia vor sa faca spectacol pe terenul de la Hanul Doctorului. „Este un meci periculos, in care ambitiile vor fi pe masura. Va fi greu pentru noi pentru ca avem o echipa tinara, dar trebuie sa demonstram ca vrem sa facem treaba buna. Intilnim o echipa (Chimia – n.r.) puternica, cu bani, cu un sponsor puternic in spate si cu un antrenor (Florin Baluta – n.r.) bun. De aceea cred ca ne trebuie si putin noroc pentru a invinge“, a spus, ieri, antrenorul Adrian Popescu. Meciul va fi arbitrat de: L. Grigoras – V. Mihalache (ambii din Tirgoviste) si Fl. Vremaroiu (Darmanesti). Observator este G. Buruntia din Craiova.


„U“ Craiova II – Agromec Simian


Dupa infringerea la limita suferita etapa trecuta in fata Minerului Mehedinti, craiovenii nici nu se gindesc la alta varianta pentru disputa de azi. „Batem cu siguranta. Sintem Universitatea Craiova si nu avem voie sa pierdem“, a spus ieri antrenorul George Bita. Acesta a declarat ca isi doreste o victorie drept cadou pentru ziua de nastere pe care si-a sarbatorit-o ieri, dar prin munca, fiind preocupat de pregatirea meciului. Bita va primi intariri pentru acest joc de la echipa mare, M. Daniel, Clitnovich, Stemat si Argintaru urmind sa joace astazi la „satelit“. Meciul va fi arbitrat de: I. Boharu – Cl. Cirstea si I. Zaharoiu (toti din Rm. Vilcea). Observator este Ion Filip din Slatina.


Arsenal Motru, ultima nou-venita


Desi a retrogradat sezonul trecut in Divizia D, gruparea din Motru a luat locul echipei craiovene CFR Craiova, fiind invitata sa ramina in esalonul trei pentru a completa seria. In aceste conditii s-a stabilit ca partida dintre Arsenal Motru si Severnav, care trebuia sa se dispute in prima etapa, sa aiba loc pe 13 septembrie. Pina una-alta, motrenii trebuie sa dea ochii cu Minerul Mehedinti, echipa care in prima etapa a invins pe Universitatea II Craiova cu 1-0. Meciul va fi arbitrat de: C. Miruta – I. Babadag (ambii din Alexandria) si L. Tiroiu (Videle). Observator este D. Preotescu din Rm. Vilcea. In seria a 5-a se mai disputa urmatoarele partide: Oltul Slatina – Severnav, arbitrata de o brigada alcatuita din E. Panait (Bucuresti) – O. Dinu si A. Stanciu (ambii din Craiova) si Building Vinju Mare – Alprom Slatina, condusa de L. Mosor (Rm. Vilcea) – C. Tranca si V. Screciu (ambii din Timisoara). la acest meci observator este N. Ionescu din Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS