14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportJaber l-a impresionat pina si pe Dobrin

Jaber l-a impresionat pina si pe Dobrin

Cu toate ca a sosit la Universitatea cu mare intirziere, Salih Jaber a cistigat foarte repede simpatia suporterilor craioveni prin modul cum se „lipeste“ la gol, executiile sale exceptionale uimind intreaga asistenta din tribunele stadionului Astra, respectiv Mioveni. Aportul sau in partida de Cupa a fost imens, cele doua reusite aducind, pe linga victoria obtinuta, respectul Universitatii si dreptul de a spera. Jaber a devenit intr-un timp foarte scurt golgheterul gruparii alb-albastre, omul de la care toata lumea asteapta ceva, in timp ce executiile sale de rafinament au atras simpatia multor nume grele.


„Este un jucator bun, cu foarte multe calitati. Jaber a marcat doua goluri senzationale, cum nu am mai vazut de mult nici in Divizia A, si asta pentru ca stie sa se pozitioneze si este foarte inteligent. Daca o tine tot asa, sint convins ca il vor cauta cluburile mari din Europa“, a spus fostul mare fotbalist Nicolae Dobrin, care a venit special la Mioveni sa vada la lucru noua formula a Universitatii.


La rindul sau, Jaber a marturisit ca va face tot ce ii sta in putinta pentru a se ridica la nivelul pretentiilor suporterilor craioveni, carora le-a dedicat ambele goluri, facind totodata promisiunea ca va incerca sa marcheze in fiecare partida. „Am reusit doua goluri frumoase, pe care le dedic suporterilor care au venit dupa noi sa ne incurajeze. Imi doresc sa marchez in fiecare partida, iar Universitatea sa cistige pentru a reveni in Divizia A. Merita acest lucru, pentru ca avem o echipa buna si un public minunat“, a spus atacantul de 23 de ani.


Jaber a spus ca nu-l intereseaza un transfer in Divizia A, in opinia acestuia Universitatea va promova cu siguranta, in plus nu l-ar tenta un transfer la una dintre rivalele din Bucuresti. „Ma simt foarte bine la Craiova si nu ma intereseaza un transfer in Divizia A, la Dinamo sau la Steaua, pentru ca Universitatea va reusi sa promoveze si va avea un viitor frumos. Universitatea este un nume cu rezonanta in fotbalul românesc si ma onoreaza faptul ca imbrac un tricou cu traditie“, a conchis Jaber.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII