5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Dulaul“ a semnat cu Pandurii

„Dulaul“ a semnat cu Pandurii

Viorel Hizo este de ieri antrenorul cu acte in regula al echipei Pandurii Tirgu Jiu. Dupa ce a aminat o saptamina parafarea contractului, „Dulaul“ si-a depus semnatura pe intelegerea cu gruparea gorjeana. Apropierea jocului cu Steaua l-a grabit pe tehnician sa semneze, pentru a putea fi inregistrat contractul la Liga Profesionista, in caz contrar Hizo riscind sa nu stea pe banca de rezerve la respectivul joc.


Antrenorul Viorel Hizo va incasa la Pandurii Tirgu Jiu acelasi contract ca si fostul tehnician Emil Sandoi, 30.000 euro, avind obiectiv salvarea de la reotrgradare. Deja conducerea clubului i-a pus la dispozitie lui Hizo un apartament in centrul orasului, in care s-a mutat imediat dupa parafarea contractului. Desi a conditionat raminerea la Pandurii de aducerea a trei jucatori, un fundas, un mijlocas si un atacant, Hizo a acceptat oferta lui Condescu inainte de a-i fi indeplinite doleantele. Doar atacantul Robert Nita a ajuns la Pandurii, unde va primi un contract de 22.000 euro pe un an, avind stipulate clauze pentru marcarea golurilor care-i pot ridica incasarile in jur de 37.000 de euro.


Dupa ce anuntase ca s-a inteles cu reprezentantii jucatorilor Cursaru si Falemi, presedintele Marin Condescu a gasit scuze in ratarea acestor transferuri, lipsa actelor necesare pentru legitimare. Cert este ca la Tirgu Jiu a ajuns doar Nita, care este incert in acest moment pentru jocul cu Steaua, deoarece nu i-a sosit „cartea verde“ din Grecia, de la clubul Veria. Daca aceasta nu soseste astazi, Robert Nita nu va putea fi utilizat in jocul cu echipa lui Gigi Becali.


Antrenorul Viorel Hizo a mai testat un fundas sirb, Dragan Perisic, sosit de la gruparea de prima liga din Cehia FK Jablonec 97, unde sezonul trecut a evoluat doar in doua partide.


Victorie cu juniorii


Antrenorul Viorel Hizo a programat miercuri primul joc scoala de la preluarea conducerii tehnice a „pandurilor“, echipa sa impunindu-se cu scorul de 7-0 in fata unei formatii de juniori din cadrul clubului. In prima repriza, Hizo a arbitrat jocul, oprindu-l de fiecare data cind a fost nemultumit, oferind indicatii pe un ton ridicat. Tehnicianul a trimis in teren urmatorii jucatori: Pustjankovic – Popete, Perisic, Scarlatache, Iordache- Keca, Vancea, Stefan, Ursu – Verdes, Nita. Scorul la pauza a fost de 3-0, prin reusitele lui Nita din lovitura de la 11 metri, Verdes si Popete.


In repriza a doua, tehnicianul a folosit urmatorii fotbalisti: Lung – Bogoi, R. Radoi, Isam, Bertea – D. Radoi, Negut, Buia, Patrascu – Vintilescu, Armel pe care i-a urmarit din inaltul tribunei, parind neinteresat de evolutia lor. Divizionarii A au cistigat cu scorul de 4-0, prin golurile lui Armel (2), Bertea si Bogoi.


Bilete pentru meciul cu Steaua


Clubul Pandurii Tirgu Jiu scoate la vinzare, astazi dimineata, de la ora 9.00, 4.000 de bilete pentru meciul cu Steaua Bucuresti. Tichetele se pot achizitiona la centrele de vinzare din centrul orasului la aceleasi preturi ca si la precedentele intilniri de pe teren propriu, 10 RON la peluze, 15 RON la tribuna II si 20 RON la tribuna I. 400 de bilete vor fi oferite galeriei steliste, existind o reciprocitate intre cele doua cluburi. Restul locurilor, pina la 9.000 cit este capacitatea stadionului „Municipal“, vor fi ocupate de posesorii de abonamente.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS