18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDebut si pentru EMC Rovinari

Debut si pentru EMC Rovinari

Daca in urma cu o saptamina doua echipe gorjene au primit botezul Diviziei C in derbiul interjudetean al seriei a VI-a dintre Gilortul Tirgu Carbunesti si Minerul Matasari, alte doua grupari gorjene, EMC Rovinari si Arsenal Motru, debuteaza astazi in acest sezon. EMC Rovinari trebuia sa evolueze in compania echipei CS Deva, dar FRF a decis in ultimul moment sa trimita echipa din Deva in alta serie, iar in locul ei sa joace Inter Petrila. Jocul primei etape este programat marti, 13 septembrie, de la ora 17.00.


CS Vulcan – EMC Rovinari


EMC Rovinari debuteaza in acest campionat in care isi propune o clasare intre primele patru echipe ale seriei. Jucatorii lui Romica Negroiu au parte de un inceput de sezon in Valea Jiului, unde intilnesc pe CS Vulcan. Rovinarenii au primit de la divizionara A Pandurii trei jucatori pentru acest meci, portarul Pindaru, juniorul Bulica si pe Lazar.


Singurul indisponibil in lotul lui Negroiu este Gengiu, aflat in recuperare dupa o accidentare. Jocul este arbitrat de o brigada din Rimnicu Vilcea, cu Marian Joita la centru, ajutat de asistentii Lucian Floarea si Ion Iordache.


Minerul Jilt Matasari – CSM Sebes


Dupa jocul catastrofal din prima etapa, „minerii“ spera ca datele problemei se vor schimba pe teren propriu, unde nu au voie sa cedeze puncte. Echipa din Sebes este o necunoscuta pentru gorjeni, dar si viceversa este valabila. In prima etapa, CSM Sebes a cistigat la limita, 1-0, pe teren propriu, in fata celor de la Oltchim. Antrenorul Ion Solea poate conta si pe serviciile mijlocasului Cristi Nicolaescu, suspectat de probleme cardiace. Dupa un control amanuntit la o clinica din Bucuresti, medicii si-au dat acceptul, astfel ca fotbalistul isi poate continua cariera. Jocul slab de la Carbunesti va lasa urme in primul unsprezece, tehnicianul mizind, probabil, pe jucatorii tineri din lot, care pot compensa lipsa de experienta prin daruire.


Jocul este arbitrat la centru de Marius Popa din Rosiori, secondat de Aurel Rusu (Rosiori) si Radu Vitan (Craiova).


Inter Sibiu – Gilortul Tirgu Carbunesti


Dupa ce s-a impus la limita pe teren propriu, tinara echipa din Carbunesti trebuie sa treaca si peste examenul primei deplasari din acest sezon. Carbunestenii se deplaseaza la Sibiu, pe terenul unei echipe care a fost umilita, 1-5, in prima etapa. Lotul subtire numeric al gorjenilor nu ofera prea multe solutii antrenorilor, astfel ca acestia sint nevoiti sa alinieze acelasi unsprezece ca in prima etapa. Disputa este arbitrata de Radu Soporan din Cluj, ajutat de Alin Damian si Octavian Trenca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS