21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSport„Cred ca esti nebun, Sven!“

„Cred ca esti nebun, Sven!“

Presa din Anglia a luat foc dupa ce reprezentativa Albionului a pierdut, cu 1-0, meciul disputat in deplasare cu eterna rivala Irlanda de Nord, in preliminariile CM 2006.


„Gunoaie“, a titrat cotidianul The Sun. „Sven trebuie sa plece dupa masacrul de la Belfast. A fost prima victorie la Belfast a Irlandei de Nord din 1927. Sven (foto) trebuie sa se teama pentru postul lui.


Nici unul dintre fotbalistii englezi nu a parut ca stie ce trebuie sa joace in sistemul 4-5-1, cu Owen lasat singur in fata. Rooney si-a pierdut cumpatul inainte de pauza, a primit cartonas galben si va lipsi la urmatorul meci, cel cu Austria. Tactica gazdelor a fost stralucitoare: cind englezii aveau mingea, noua oameni in tricouri verzi apareau in fata lor, iar Beckham, Gerrard sau Lampard au parut lipsiti de idei. Eriksson trebuie acum sa bata Austria si Polonia pentru a fi sigur de calificare si de postul sau“, a notat The Sun.


The Mirror a subliniat: „Come urn“ („La urna cu voi“). „Lasati-l incolo de fotbal. E timpul sa cautam niste eroi adevarati. Sa vorbim despre cricket“, a notat ziarul britanic. „Indepartati cheagul“, a titrat The Mirror, referindu-se la antrenorul Sven Goran Eriksson, care a anuntat ca nu demisioneaza.


„Scandarile fanilor sint de inteles, insa voi indrepta lucrurile pina in octombrie. Daca invingem in ultimele doua meciuri, sintem calificati. Este cea mai neagra zi a mea ca selectioner al Angliei, pentru ca nu aveam voie sa facem nici macar un egal. Fanii au platit bani multi sa ne vada jucind bine. N-am facut-o si imi pare rau“, a spus antrenorul Angliei.


The Mirror a precizat ca Rooney i-a injurat pe Beckham si pe Rio Ferdinand in prima repriza. „Anglia joaca precum Brazilia? Cred ca esti nebun, Sven! Admite ca esti rusinat si jenat, Sven, asa cum ai facut o tara intreaga sa se simta“, a scris un editorialist de la ziarul englez.


„Anglia si-a pierdut increderea in Sven“, a titrat The Guardian. „Iata inca un spectacol horror din istoria nationalei“, a scris sursa citata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS