17.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Vrem sa aducem o echipa de «A» la Motru“

„Vrem sa aducem o echipa de «A» la Motru“

Minerul Motru – FC Resita


• Stadion „Motru“, astazi, ora 17.00.


• Formatii probabile:


Minerul: Balici – Naicu, Nueleanu, Ion Constantin – Caibar, Cristea, Nedelea, Trifu, Patru – Nicoloff, Oprea. Antrenor: Silviu Lung.


FC Resita: Stoianov – Lupu, Gurici, Lazarovici, Hamat, Bar – Mihaila, Chivescu, Hardau – Bresneni, Gideon. Antrenor: Alexandru Pelici.


• Vor arbitra: Ed. Constantinescu – Em. Cristea, D. Gabriel.


Antrenorul Silviu Lung isi doreste o victorie, daca se poate in 90 de minute, pentru a evita oboseala pentru jocul de simbata din campionat. „Daca tot am ajuns aici, vrem sa cistigam si sa aducem o echipa de Divizia A la Motru“, a afirmat antrenorul „minerilor“. Acesta va da din nou sansa sa joace fotbalistilor mai putin folositi, exceptindu-i pe cei accidentati si suspendati. „Ureche va lipsi pentru ca s-a accidentat astazi (ieri – n.r.) la antrenament si are o problema la ligamente. In rest, nu pot juca Adi Popescu si Beniamin Popescu, dar il voi folosi pe Caibar, care isi revine dupa perioada de inactivitate si are nevoie de meciuri. Naicu da si el semne de revenire dupa problema cu inghinalii si se antreneaza de trei zile. Va lipsi la acest joc si Corcoveanu, care a fost din nou solicitat la lotul national de juniori si nu putem conta pe el. Sper sa facem un joc bun si cu echipa a doua si sa fie o verificare utila pentru jucatori, mai ales ca, neavindu-i pe toti la dispozitie, vor mai juca si o parte dintre titulari. Oricum, nu imi mai doresc la acest meci sa mai ajungem la prelungiri, ca la Ticleni, pentru ca oboseala ar fi prea mare si avem simbata meci in campionat“, a spus Silviu Lung, care ii va menaja pe Mieila, Balan, Soo, Volocaru, Glisca si Stana.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS