17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea Craiova, „usurata“ de 207.000 de euro

Universitatea Craiova, „usurata“ de 207.000 de euro

Comisia pentru Statutul Jucatorului din cadrul FRF a respins ieri cererea de revizuire in „cazul Chivu“ formulata de clubul Universitatea Craiova privind datoria de 207.000 de euro catre clubul CSM Resita.


Documentele si probele noi aduse la dosar nu au fost concludente pentru comisia care a judecat cazul, aceasta mentinind decizia data initial. Universitatea Craiova a fost reprezentata in Capitala de directorul executiv, Ovidiu Costesin, dar acesta a refuzat sa faca vreun comentariu pe marginea hotaririi luate aseara.


„Nu comentez aceasta problema. Vom vedea miine (azi – n.r.) daca vom face apel la forurile internationale abilitate sa judece astfel de cazuri“, a declarat Costesin. In aceste conditii, Stiinta se vede obligata sa plateasca echipei din Valea Domanului cei 207.000 de euro. Ramine de vazut daca gruparea olteana se va adresa Tribunalului International Sportiv de la Laussane sau noul patron, Adrian Mititelu, isi va calca pe inima si va baga mina in buzunar pentru a plati o creanta care apartine de fapt fostului patron, Dinel Staicu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS