12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii nu vor sa greseasca nici in Cupa

Oltenii nu vor sa greseasca nici in Cupa

Cupa României, faza a 6-a


Dacia Mioveni – Universitatea


• Stadion „Dacia“ (Pitesti), astazi, ora 16.00 (direct, TV Sport).


• Formatii probabile:


Dacia Mioveni: I. Ilie – Vladu, M. Olteanu, C. Serban, Hapaina – Craioveanu, J. Stoica, A. Ionescu, Tanase – Cl. Ionescu, Negru. Antrenor: Eftimie Ionescu.


Universitatea: Bornescu – Ciuca, D. Stoica, Mitchell – Dananae, An. Ionescu, Stinga, Saceanu, Velcovici – Dina (Al. Piturca), D. Orac. Antrenor: Ovidiu Stinga.


• Vor arbitra: T. Lajos – V. Cristea, P. Geambazu.


• Observator: Nicolae Lupescu.


Cele patru victorii de pina acum ale Universitatii (trei in campionat, una in Cupa) merita, indiscutabil, salutate. Este un moment fericit pentru olteni si ei – conducatori, antrenori, jucatori, suporteri – au tot dreptul sa-l savureze. Numai ca, mai ales in Craiova, nu trebuie sa exageram, sa ne culcam pe o ureche, cum se spune. Antrenorul-jucator Ovidiu Stinga stie insa cum se „maninca“ fotbalul in Craiova, mai ales ca a avut parte, ca jucator, de toate.


Astazi, la Mioveni, trebuie „uitate“ cele patru victorii de pina acum si tinut cont ca Dacia are ambitiile ei, iar meciurile din Cupa României au avut dintotdeauna multe surprize. Silvian Cristescu, in prezent in staful de pe Unirii 86, nu poate uita nici acum un meci teribil de la Zalau (din 16-imile Cupei, 1995) si probabil ca ii va atentiona pe tinerii aflati sub comanda lui Stinga despre seriozitatea cu care trebuie tratat orice meci, indiferent de numele adversarului. Oltenii nu pot uita ca Dacia Mioveni le-a administrat in perioada pregatirilor doua „corectii“ amicale, dar dusurile reci de la Mioveni si Giurgiu au fost utile.


In etapa precedenta a Cupei României, Dacia Mioveni a eliminat revelatia de pina acum a B2, CSM Rimnicu Vilcea, cu un scor categoric (4-1).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU