17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Nu vreau sa-mi amintesc de luptele cu Koller“

„Nu vreau sa-mi amintesc de luptele cu Koller“

Mijlocasul echipei Poli Timisoara, Ovidiu Petre, a avut o misiune dificila in partida de simbata România – Cehia, scor 2-0, cind a trebuit sa-l marcheze la masivul atacant Jan Koller. Internationalul român crede ca si-a facut bine datoria in meciul de la Constanta, din moment ce Jan Koller nu a reusit sa marcheze in poarta lui Bogdan Lobont.


„N-as vrea sa imi aduc aminte de luptele Koller… A fost destul de greu. Cu toate ca eu eram inalt, el era si mai inalt decit mine, si mai greu. E bine ca n-a marcat, asa ca pot spune ca mi-am facut datoria. Mi-as dori ca toate meciurile mele la Poli sa fie ca la echipa nationala. Sper ca, dupa acest meci, sa am continuitate in joc“, a afirmat Petre.


Mijlocasul echipei Poli Timisoara a dezvaluit ca selectionerul Victor Piturca le-a cerut jucatorilor sai sa se autodepaseasca in meciul cu Cehia. „Domnul Piturca ne-a spus sa ne autodepasim, sa luptam mai mult ca ei, sa ne batem pentru fiecare minge, sa ne dorim mai mult ca ei victoria. Nu ma asteptam sa fiu titular. Dupa ultimele mele evolutii din campionat, nu cred ca meritam asta. A fost decizia domnului Piturca si ii multumesc pentru increderea acordata“, a spus Ovidiu Petre.


Un alt jucator al echipei banatene, atacantul Gigel Bucur, a spus ca spera ca in sezonul 2005/2006 sa se lupte din nou pentru titlul de golgheter al campionatului, alaturi de fostul sau coechipier de la Sportul Studentesc, Ionut Mazilu, care a fost titular in nationala României in meciul cu Cehia. „Mazilu a fost si este un mare atacant. A demonstrat-o si in meciul cu cehii si o va demonstra in continuare. Cred ca el se va bate la titlul de golgheter. Sper sa se bata cu mine“, a spus Bucur. Atacantul lui Poli sustine ca trebuie sa mai credem in calificare, atita timp cit exista sanse matematice ca echipa nationala a României sa se claseze pe locul al doilea in grupa 1 si sa joace barajul pentru accederea la Cupa Mondiala din Germania.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS