13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFavoritii lui Hizo

Favoritii lui Hizo

Antrenorul Viorel Hizo pare sa-si fi stabilit nucleul de baza pe care se bazeaza in meciul cu Steaua Bucuresti. Adeptul lucrului cu putini jucatori, Hizo a efectuat sedintele de pregatire de ieri impartind lotul in doua, de favoriti ocupindu-se personal, in timp ce restul fotbalistilor au fost lasati in grija secunzilor.


Spre deosebire de Emil Sandoi, „Dulaul“ ii aduce in prim-plan pe portarul sirb Danilo si pe jucatorii de cimp Popete, Iordache, Verdes si Nita. Capitanul de echipa, Trofin, a sarit din schema lui Hizo, mai mult, acesta accidentindu-se la antrenamentul de ieri, fiind suspectat de ruptura musculara. Buia, care este supraponderal, a fost trimis sa faca ture de teren dupa ce a evoluat citeva minute in meciul scoala de la finalul sedintei de pregatire. Unsprezecele probabil aliniat de Hizo in fata campioanei ar arata astfel: Danilo – Popete, Bogoi, Scarlatache, Iordache – Bertea, Keca, Stefan, Ursu – Verdes, Nita. Posibila venire a lui Falemi sau insanatosirea lui Vancea ar putea produce miscari in formula de start.


Intimpinat cu ostilitate de public la amicalul cu Jiul Petrosani, Verdes nu doreste sa vorbeasca decit pe teren si sa se impace cu suporterii marcind goluri pentru „panduri“. Hizo are incredere in el, remarcindu-l in meciul amical pentru recuperarile si travaliul din atacul gruparii gorjene. „Mi-am cerut scuze suporterilor pentru meciul de la Bacau. Dupa ce dau gol, o sa ma impac cu publicul. Pina atunci, nu mai doresc sa fac nici o declaratie“, a afirmat Verdes.


Nita ar vrea cel putin un punct cu Steaua


Dupa un periplu la formatia elena Veria, Robert Nita a ajuns la nou-promovata Pandurii Tirgu Jiu, fiind solicitat de Viorel Hizo. Obisnuit cu mentalitatea de invingator impusa de Rapid Bucuresti, Nita se gindeste ca e timpul ca echipa Pandurii sa obtina primul punct in Divizia A, indiferent de numele adversarei. „Nu am nici o revansa de luat fata de nimeni. Sper doar sa cistigam sau sa obtinem cel putin un punct. Nici pentru noi si nici pentru ei nu e bun egalul. Eu cred ca vom obtine sase puncte din urmatoarele doua jocuri, dar sa vedem daca o sa si putem“, a afirmat Nita.


Pentru atacantul „pandurilor“, trecutul echipei la care activeaza este o necunoscuta: „Stiam de echipa Pandurii doar ca este pe ultimul loc si ca a promovat anul acesta in Divizia A. Am mai urmarit-o si cind era in Divizia B. Speram sa raminem in divizie la sfirsitul campionatului, sa nu fie doar o trecere prin primul esalon“.


Robert Nita nu are prieteni printre gorjeni, ci doar cunostinte de pe scena primului esalon: „Prieteni nu am la Pandurii, dar ii cunosc pe Tibi Lung, Popete, Buia, jucatori care au mai jucat in Divizia A. Speram sa devenim si prieteni, sa avem rezultate bune, sa devenim o familie si sa formam un grup unit“, sint dorintele lui Nita.


Falemi s-a ratacit in drum spre Tirgu Jiu


Dat sigur transferat la Pandurii, Nana Falemi nu a ajuns la antrenamentul de ieri-dimineata, fiind asteptat aseara la Tirgu Jiu. Presedintele Marin Condescu a motivat intirzierea internationalului camerunez prin faptul ca se asteapta sosirea „cartii verzi“ a acestuia de la Federatia Elena de Fotbal, ultimul club unde a evoluat fiind Ergotelis Creta. Antrenorul Viorel Hizo l-a contrazis pe Condescu, declarind ieri dupa-amiaza ca Falemi nu mai vine la Pandurii, fiind in probe la o echipa din Germania, si asteapta confirmarea de la alt fotbalist cu care tehnicianul se afla in contact.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS