15.1 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGata cu invincibilitatea!

Gata cu invincibilitatea!

CSM Vilcea 2Minerul Motru 1


• Stadion „Municipal“, spectatori: 3.500.


• Au marcat: Balaci ’11, Cercel ’90 / Stana ’50.


CSM: Pampea – Balaci, Raicu, Stanescu – Dumitru (’75, Stanca), Cercel, Nica, Lepadatu, Murineanu (’84, Rosca) – Florea, Ciortan (’60, Costea). Antrenor: Adrian Furnica.


Minerul: Andreescu – Amzucu, Balan, Mieila – Soo, Stana (’80, Patru), B. Popescu, Nedelea (’65, A. Popescu), Corcoveanu – Glisca (’70, Volocaru), Oprea. Antrenor: Silviu Lung.


• Au arbitrat: C. Nicoara – Fl. Buzarnescu, M. Orbulet.


Minerul Motru a fost invinsa pe terenul liderului impotriva cursului jocului, arbitrul Nicoara refuzindu-le oaspetilor victoria in ultimele minute ale partidei, cind a anulat un gol valabil al lui Volocaru, la scorul de 1-1. „Minerii“ au inceput timid, primind gol cu capul dintr-o faza fixa, Balaci reusind sa marcheze dintre fundasii motreni. Oprea putea egala doua minute mai tirziu, dar bara laterala l-a salvat pe Pampea.


Fotbalistii lui Lung au iesit motivati de la cabine si in cinci minute au echilibrat scorul pe tabela, prin Stana. Forcing-ul motrenilor a continuat, dar nu s-a finalizat si cu gol, vilcenii revenind pe finalul meciului, cind Costea a trimis in bara transversala, iar Cercel a adus o victorie norocoasa in minutele de prelungire, transformind impecabil o lovitura libera. B. Popescu si-a pierdut cumpatul in ultimele secvente ale jocului, primind rosu pentru lovirea unui adversar.


„Trebuia sa fie 5-2 pentru noi. Vedeti cum e fotbalul asta. La Cimpina nu am ajuns de doua ori la poarta si am luat un punct, iar acum cind am jucat foarte bine… In a doua repriza am dominat net, ocazii, un gol valabil anulat de domnul tusier. Dar nu mai zic nimic de arbitri, ca nu am bani sa platesc. Noi am avut bara, am avut o ocazie in prima repriza, iar ei au dat un gol dintr-o faza fixa. A doua repriza, n-au trecut centrul terenului vreo 20 de minute, am dominat 40 de minute din 45, am avut trei ocazii cu portarul, un gol valabil anulat. Am jucat excelent in partea a doua. E total nedrept rezultatul, trebuia sa batem cu patru-cinci goluri diferenta. Trebuia sa luam trei puncte. Nici egalul nu m-a multumit, de-aia am fost peste ei tot timpul. Daca nu puteau sa stea in ghete! Parca jucam acasa“, a spus Silviu Lung.


Prezent la Vilcea pentru a monitoriza echipa satelit, Viorel Hizo s-a declarat multumit de jocul „minerilor“: „Echipa a jucat bine, trebuia sa bata. Au luat un gol inexplicabil, cu capul, de la un jucator scund, care se afla intre trei fundasi“. Hizo a remarcat un singur fotbalist, Corcoveanu, international de juniori, dar nu doreste sa apeleze la vreun jucator de la Motru. „Daca aduci jucatori de Divizia B, joci ca in Divizia B, iar eu nu vreau acest lucru“, a spus Hizo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS