10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNitulescu: „Avem sansa noastra“

Nitulescu: „Avem sansa noastra“

Juventus – FC Caracal


• Stadion „Juventus“, astazi, ora 11.00.


• Formatii probabile:


Juventus: Tatarusanu – Feleaga, Penu, Botoc, Sandulescu – G. Dumitru, Cl. Tudor, R. Dani – Stoianof, St. Iordache, Ciufu. Antrenor: Dan Firiteanu.


FC Caracal: Petre – Militaru, Nauiu, Vodita (Negrila II) – Mosteanu, S. Popescu, Scinteie, Pasare, Stancu – Mazilu, Baia. Antrenor interimar: Sabin Ciurea.


• Vor arbitra: Fl. Ghimbasanu – E. Pirvulescu, D. Ilies.


Cele doua combatante care se intilnesc astazi in Bucuresti au o situatie similara in acest debut de campionat: doar un punct din sase posibile, -2 la „adevar“. Gazdele, pregatite in acest sezon de ambitiosul antrenor banatean Dan Firiteanu, au in lot citiva fotbalisti de la Universitatea, cum ar fi Feleaga, Badaluta, Cl. Tudor si Ov. Stoianof. „Juventistii“ revin pe propriul teren dupa o infringere la Dinamo II, desi au condus (gol Stoianof) pina in minutul 87.


FC Caracal a inceput in aceasta vara un plin proces de reconstructie cu antrenorul Ungureanu, dar in prezent este o situatie delicata, deoarece „Rosu“ a parasit echipa, dezamagit de atitudinea conducatorilor. In aceasta saptamina, caracalenii au fost pregatiti de antrenorul secund, Sabin Ciurea, si sint de aseara la Izvorani. Luta si Stroescu sint accidentati, iar lui Beldeanu i s-a recomandat un repaus.


„Mergem sa jucam, avem sansa noastra. Si sper ca Nae Ungureanu sa se razgindeasca, adica sa revina la FC Caracal“, a spus Jean Nitulescu, presedintele executiv al gruparii oltene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS