13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStemat si Mindra au dat cu „batul“

Stemat si Mindra au dat cu „batul“

Cei doi jucatori veniti din Divizia D se vor cali la echipa satelit a Stiintei


Desi perioada de transferuri de la Universitatea fusese declarata inchisa, oficialii de pe Unirii 86 au completat lotul lui Ovidiu Stinga cu inca doi fotbalisti de perspectiva. Stelica Stemat a fost lasat, in cele din urma, de conducerea divizionarei D Progresul Segarcea sa evolueze in tricoul alb-albastru. Imprumutul tinarului atacant se intinde pe o perioada de un an, insa, in cazul in care evolutiile sale il recomanda, va putea continua cu Universitatea, dupa o noua semnatura.


Cealalta noutate din echipa alb-albastra a venit tot din Divizia D, de la Recolta Ostroveni, si se numeste Ionut Mindra, acesta evoluind pe postul de fundas central. Jucatorul de 24 de ani a fost remarcat de staff-ul Universitatii in timpul Memorialului „Cristi Neamtu“, gazduit la Ostroveni, Mindra convingind prin siguranta si precizie.


Cei doi fotbalisti vor completa cu siguranta lotul „satelitului“, la serviciile lor apelindu-se doar in cazul accidentarilor titularilor de drept sau la recomandarea lui George Bita.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS