Acasă Sport Jaber, Mitchell si Clitnovici sint in regula

Jaber, Mitchell si Clitnovici sint in regula

-

Dupa indelungi tergiversari, oficialii de pe Unirii 86 au reusit sa rezolve problemele jucatorilor straini, care au completat lotul lui Ovidiu Stinga in aceasta vara. Este vorba despre australienii Josh Mitchell si Daniel Clitnovici, care au primit, in cele din urma, actele de studii, pe baza carora au obtinut permisul de munca si implicit au putut fi legitimati la Universitatea. Nu acelasi lucru putem spune despre cel de-al treilea „cangur“ sosit pe filiera impresarului Dan Stanilescu, soarta lui Daniel Gecic urmind sa se rezolve saptamina viitoare.


Un alt caz rezolvat este cel al irakianului Salih Jaber, care a intimpinat mari probleme in obtinerea vizei de România si asta pentru ca depasise perioada legala de sedere pe cind evolua sub culorile Gloriei Buzau, grupare cu care s-a aflat sub contract pina ieri. Cei trei fotbalisti ai Universitatii pot debuta in partida cu Astra Ploiesti, bineinteles doar daca Ovidiu Stinga va considera ca este nevoie de prezenta lor in teren.

ȘTIRI VIDEO GdS

5 COMENTARII

Părintele proiectului Dacia Logan a murit

Grupul auto Renault l-a pierdut pe Gérard Detourbet, cel care a stat la baza conceptului low-cost în cadrul grupului francez. Gérard Detourbet...