12 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFerrari i-a aratat „pisica“ lui Schumacher

Ferrari i-a aratat „pisica“ lui Schumacher

Michael Schumacher a spus ca nu ar avea nici o problema sa fie coleg de echipa, la Ferrari, cu finlandezul Kimi Raikkonen. „N-as avea nici o problema ca din 2007 sa fiu coleg la Ferrari cu Kimi Raikkonen. Nu stiu inca nimic in privinta viitorului meu in Formula 1 dupa 2006. Un transfer al meu la McLaren Mercedes este o speculatie la fel ca si semnarea unui precontract intre Raikkonen si Ferrari“, a opinat pilotul german.


Presa germana a anuntat in cursul acestei saptamini ca Raikkonen a semnat un precontract pentru 2007 cu Ferrari, dupa ce Michael Schumacher a refuzat, pentru moment, prelungirea angajamentului cu scuderia italiana, care ii expira in 2006. Pilotul finlandez a negat aceasta informatie.


Michael Schumacher a afirmat ca nu vrea sa plece de la Ferrari. „Ma simt foarte bine aici si nu vreau sa plec acum, intr-un moment in care echipei nu-i merge prea bine. Nu pot sa imi imaginez sa concurez pentru o alta echipa“, a spus germanul Michael Schumacher.


„Schumi“ nu vrea sa plece de la Ferrari


Michael Schumacher va lua o decizie privind cariera sa, in perioada martie-aprilie 2006, a spus managerul sau, Willi Weber. Managerul lui „Schumi“ a precizat ca pilotul german, al carui contract cu Ferrari expira la finalul sezonului 2006, nu are intentia de a parasi scuderia italiana, daca va decide sa-si continue cariera. „Sper ca el sa continue sa piloteze inca doi ani, dupa 2006: daca aceasta va fi alegerea sa, negocierile cu Ferrari vor avea intiietate“, a spus Weber.


Managerul lui Schumacher a dezmintit, totodata, informatiile potrivit carora pilotul german ar solicita echipei Ferrari un salariu anual de 40 de milioane de euro, mai mult cu cinci milioane fata de cel pe care il are in prezent. „Sint prostii. Sintem pregatiti sa prelungim contractul, daca ne vor fi propuse aceleasi conditii“, a mai spus Willi Weber.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS