Acasă Sport Fernando Alonso a facut o demonstratie de pilotaj

Fernando Alonso a facut o demonstratie de pilotaj

-

Pilotul spaniol Fernando Alsono, liderul Campionatului Mondial de automobilism Formula 1, a facut duminica o demostratie de pilotaj in capitala Rusiei, la volanul monopostului sau Renault R25. Zeci de mii de moscoviti au privit incintati evolutia lui Alonso.


Aceasta demonstratie, desfasurata in apropierea Kremlinului, la care a participat si coechipierul lui Alonso, italianul Giancarlo Fisichella, a fost organizata de catre producatorul de tigari care sponsorizeaza echipa Renault in Formula 1. Manifestarea denumita „Marele Premiu al Principatului Monaco la Moscova“ a incercat sa recreeze atmosfera din timpul cursei de Formula 1 de la Monte Carlo, pe apele fluviului Moskva, care traverseaza capitala rusa, desfasurindu-se cu aceasta ocazie si o defilare de scutere si de yachturi.


Compania Renault a profitat de eveniment pentru a prezenta publicului rus mai multe dintre modele sale de strada, printre care si „noul nascut“ Logan, care se fabrica din acest an si in Rusia.

ȘTIRI VIDEO GdS

Activitatea unei braserii, suspendată din cauza lipsei igienei

DSVSA Olt a controlat, în cursul lunii octombrie 2019, 303 obiective, închizând o braserie și aplicând două sancțiuni contravenționale și 13 avertismente.

Legea referitoare la reducerea numărului de ore în învăţământ, promulgată de Iohannis

Numărul de ore alocat disciplinelor din planurile-cadru ale învățământului primar, gimnazial și liceal se va reduce. Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, astăzi, Legea...