Acasă Sport Pirvu nu mai vine la Universitatea

Pirvu nu mai vine la Universitatea

-

Plecat de mai bine de doua saptamini in Grecia pentru a-si lamuri situatia cu cei de la Ergotelis Iraklion, Lucian Pirvu nu a mai revenit la Craiova, deoarece conducerea clubului elen s-a opus transferului la Universitatea. Decizia a surprins intregul staff alb-albastru, deoarece grecii nu s-au opus in prima faza. Din contra, au zis ca ii vor elibera foarte repede cartea verde atacantului craiovean. Aflat sub contract cu gruparea din esalonul secund din Grecia, „Ciinele“, cum este poreclit Pirvu, nu va putea juca pentru Universitatea decit in iarna, cind devine jucator liber de contract. In acest fel, gruparea alb-albastra a mai pierdut un jucator interesant, care confirmase in perioada premergatoare Diviziei B, Pirvu fiind cel care a adus victoria Universitatii in amicalul cu Sportul Studentesc.

ȘTIRI VIDEO GdS

Sindicaliştii din Dolj solicită o simulare a reducerii numărului de ore în şcoli

Reducerea numărului de ore pentru elevii din clasele primare şi gimnaziale, dar şi de la liceu este un subiect de actualitate pentru învăţământul preuniversitar, după ce senatorii au adoptat un proiect de lege în acest sens

Cum îţi poţi schimba legal furnizorul de energie

Este nevoie de 21 de zile pentru ca un consumator casnic să treacă de la un furnizor la altul de energie. Iată ce „capcane“ puteţi întâmpina în procesul de mutare către alt furnizor de electricitate.

Încă un pieton lovit de maşină pe bulevardul Ştirbei Vodă

Un pieton, de 67 de ani, a fost accidentat de un autoturism joi, pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Ştirbei Vodă. În ultima perioadă, în acea zonă au fost răniţi mai mulţi pietoni.