Acasă Sport Doar un craiovean la Academia de Fotbal

Doar un craiovean la Academia de Fotbal

-

In vederea revirimentului fotbalului juvenil, Federatia Româna de Fotbal a decis infiintarea unei asa-zise echipe nationale de juniori, respectivi copii nascuti in 1990. Antrenorii federali, in colaborare cu toate centrele de copii si juniori din România, au alcatuit un lot de perspectiva, iar echipa va activa in campionatul national de juniori sub denumirea de Academia de Fotbal.


Componentii lotului 1990 vor locui si se vor pregati la Mogosoaia, iar formatia Academia de Fotbal va activa in campionat timp de doua sezoane, antrenor fiind numit Ianis Guda. De la centrele de copii si juniori din Craiova a fost selectionat doar juniorul Filip (mijlocas) de la Scoala de fotbal „Gica Popescu“. Pentru clarificarea tuturor problemelor privind situatia acestor juniori, FRF a convocat astazi, la Casa Fotbalului, pe toti presedintii gruparilor care au juniori selectionati, urmind ca aceste cluburi sa semneze contracte cu FRF pentru perioada celor doi ani. „GP“ va fi reprezentata de presedintele Ion Olaru.

ȘTIRI VIDEO GdS

Sindicaliştii din Dolj solicită o simulare a reducerii numărului de ore în şcoli

Reducerea numărului de ore pentru elevii din clasele primare şi gimnaziale, dar şi de la liceu este un subiect de actualitate pentru învăţământul preuniversitar, după ce senatorii au adoptat un proiect de lege în acest sens

Cum îţi poţi schimba legal furnizorul de energie

Este nevoie de 21 de zile pentru ca un consumator casnic să treacă de la un furnizor la altul de energie. Iată ce „capcane“ puteţi întâmpina în procesul de mutare către alt furnizor de electricitate.

Încă un pieton lovit de maşină pe bulevardul Ştirbei Vodă

Un pieton, de 67 de ani, a fost accidentat de un autoturism joi, pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Ştirbei Vodă. În ultima perioadă, în acea zonă au fost răniţi mai mulţi pietoni.