Acasă Sport Cu Astra, la matineu

Cu Astra, la matineu

-

Cu toate ca Astra si Universitatea au batut palma pentru disputarea partidei, din cadrul rundei cu numarul trei, vineri seara, la lumina reflectoarelor, se pare ca doleantele celor doua combatante nu vor deveni realitate.


Si asta pentru ca rivala alb-albastrilor intimpina dificultati tehnice la nocturna, echipa care se ocupa cu remedierea situatiei avind sanse foarte mici sa definitiveze pina vineri.


„Mai mult ca sigur se va juca simbata dimineata, pentru ca cei de la Astra au probleme cu nocturna si nu pot remedia situatia pina vineri“, a spus un oficial de pe Unirii 86.


„Intr-un fel, acest lucru ne dezavantajaza, pentru ca baietii s-au obisnuit cu nocturna si s-ar fi jucat altfel pe racoare, cu toate ca si jucatorii gazda sint familiarizati cu acest lucru“ a completat oficialul craiovean.

ȘTIRI VIDEO GdS

Sindicaliştii din Dolj solicită o simulare a reducerii numărului de ore în şcoli

Reducerea numărului de ore pentru elevii din clasele primare şi gimnaziale, dar şi de la liceu este un subiect de actualitate pentru învăţământul preuniversitar, după ce senatorii au adoptat un proiect de lege în acest sens

Cum îţi poţi schimba legal furnizorul de energie

Este nevoie de 21 de zile pentru ca un consumator casnic să treacă de la un furnizor la altul de energie. Iată ce „capcane“ puteţi întâmpina în procesul de mutare către alt furnizor de electricitate.

Încă un pieton lovit de maşină pe bulevardul Ştirbei Vodă

Un pieton, de 67 de ani, a fost accidentat de un autoturism joi, pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Ştirbei Vodă. În ultima perioadă, în acea zonă au fost răniţi mai mulţi pietoni.