13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Panduri“ fara valoare

„Panduri“ fara valoare

FCM Bacau – Pandurii 1-0


• Stadion „Municipal“, spectatori: 1.000.


• A marcat: Croitoru ’12.


FCM Bacau: Manea – Apostol, David, Geaman, Bojescu, Ganea – Codreanu, Croitoru (’76, Dobos), S. Trofin, Gheorghiu – Tanasa (’61, Fl. Petcu). Antrenor: Cristi Popovici.


Pandurii: Lung – Bogoi, Scarlatache, C.Trofin, Iordache (’70, Patrascu) – Keca (’81, Buia), Vancea, Stefan, Ursu – Verdes (’70, Vintilescu), Armel. Antrenor: Emil Sandoi.


Cartonase galbene: Manea, David, Apostol, S. Trofin, Ganea / Iordache, Ursu.


• Au arbitrat: R. Dumitru – Z. Szekely, D. Iliescu.


„Pandurii“ continua sa spere ca partida urmatoare le va aduce primele puncte in clasament, dupa ce au mai ratat o oportunitate mare cit Coloana Infinitului. Elevii lui Sandoi nu au reusit nici de aceasta data sa treaca cu bine primul sfert de ora al meciului, oferindu-le un cadou de trei puncte moldovenilor.


Bacauanii, cu un moral bun dat de ultimele rezultate, s-au aruncat din primul minut in atac si i-au impins pe gorjeni in propria jumatate. Dupa sapte minute, Gheorghiu l-a pus la incercare pe Tibi Lung, dar acesta a rezistat provocarii, retinind fara probleme sutul slab al moldoveanului. Peste cinci minute lucrurile nu au mai stat la fel, pentru ca FCM Bacau a obtinut o lovitura libera lateral dreapta, prilej de panica printre „panduri“. O minge aruncata in careul aglomerat nu anunta nimic periculos, dar Iordache si Lung au dorit sa infirme aparentele si au ratat cu nonsalanta o degajare salvatoare, oferindu-i lui Croitoru sansa sa devina pentru a doua oara eroul lui Sechelariu. In careul de sase metri, Lung a „barbierit“ balonul, care l-a lovit in cap pe Croitoru si a poposit in plasa portii oltenilor. Cu perspectiva celor trei puncte in clasament, jucatorii lui Popovici au inchis jocul, izolindu-i pe cei doi atacanti adversi, care nu au beneficiat de mingi utile. In continuare s-a dus o lupta surda la mijlocul terenului pentru fiecare bucatica de teren, ocaziile de poarta fiind o utopie. Totusi, sansa le-a suris gorjenilor in minutul 38, cind arbitrul Robert Dumitru a fost pentru o clipa „pandur“, dictind eronat un penalti la o intrare a portarului Manea la Armel. Sarcina restabilirii egalitatii i-a revenit lui Bobi Verdes, dar s-a dovedit o povara prea mare pentru calitatile lui fotbalistice, acesta trimitind balonul in tribunele „Municipalului“ si nu in plasa portii adverse.


Neavind ce mai apara, jucatorii lui Sandoi s-au intors de la cabine hotariti sa marcheze si au presat incontinuu 45 de minute, dar fara efect pe tabela de marcaj. Armel a demonstrat in minutul 65 ca nu este un finalizator, sutind departe de poarta un balon care putea fi valorificat. Un minut mai tirziu, ghinionul a fost de partea oaspetilor, Verdes sutind in bara dintr-o pozitie laterala. Sandoi a facut doua schimbari post pe post, mizind pe debutantul Patrascu si pe Vintilescu. Primul a irosit o lovitura libera, trimitind balonul pe linga poarta, iar cel de-al doilea a ratat doua sanse de egalare in minutele de prelungire, demonstrindu-ne de ce este rezerva. Un gol norocos, un penalti ratat si fotbal cu lingurita au fost coordonatele unui meci care consolideaza statutul de „lanterna rosie“ al echipei din Tirgu Jiu.


Antrenorul bacauanilor, Cristi Popovici, a recunoscut ca un rezultat de egalitate era mai aproape de realitatea din teren. „Am obtinut victoria cu noroc si cred ca un rezultat de egalitate era mai echitabil“, a spus Popovici la finalul meciului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS