7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGiulestenii s-au calificat fara emotii

Giulestenii s-au calificat fara emotii

Vardar – Rapid 1-1 (in tur: 0-3)


• Stadion „Gradski“, spectatori: 5.000.


• Au marcat: Naumov ’40 / Vasilache ’53.


Vardar Skopje: Kmetovski – Braga, Brankovic, Sekuloski (’70, Medic), Tanevski – Gligorov, Gligorovski (’57, Kostovski), Deilson, Trickovski – Masev (’48, Ristovski), Naumov. Antrenor: Vujadin Stanojkovic.


Rapid: Minca – M. Constantin, Perja, Rada – Badoi (’70, Karamian), Maldarasanu (’81, N. Grigore), Ilyes, E. Dica, I. Stancu – Mara (’50, Vasilache), Buga. Antrenor: Razvan Lucescu.


• Au arbitrat: J. Megyebiro – T. Vamos, Z. Szipjak (toti din Ungaria).


• Cartonase galbene: Masev, Tanevski / I. Stancu.


Rapid Bucuresti a remizat joi in deplasare, scor 1-1, cu Vardar Skopje, intr-un meci contind pentru mansa secunda a turului al doilea preliminar al Cupei UEFA. Cum in prima mansa au cistigat cu 3-0, giulestenii s-au calificat in primul tur al celei de-a doua competitii fotbalistice europene intercluburi.


Meciul de pe stadionul „Gradski“ din Skopje a fost tern, cu putine faze de poarta, elevii lui Razvan Lucescu fiind preocupati sa-si mentina avantajul pe care il aveau din tur. Spre finalul primei reprize, macedonenii au reusit sa deschida scorul, Naumov finalizind cu capul o centrare a brazilianului Deilson. In partea a doua a partidei, giulestenii au mizat mai mult pe ofensiva si dupa ce Ilyes a irosit o buna oportunitate de a marca (’47), Vasilache a reusit sa egaleze in minutul 53, la prima atingere de balon de la intrarea sa in teren. Rapid putea prelua conducerea in minutul 72, insa sutul lui Buga a fost respins din fata portii goale de un fundas macedonean. Vardar a replicat prin Ristovski, care a trimis un sut periculos (’78),. Ultima ocazie de gol a partidei a apartinut echipei Rapid, sutul armeanului Karamian fiind repins in fata de portarul lui Vardar, insa Ilyes a trimis peste poarta din careul mic (’80).


Rapid s-a calificat astfel fara emotii in primul tur al Cupei UEFA, insa prestatia echipei lui Razvan Lucescu a lasat mult de dorit si este ingrijoratoare in perspectiva meciurilor din tururile urmatoare ale acestei competitii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS