24 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Scolarii“ au picat testul

„Scolarii“ au picat testul

Perioada pregatitoare ramasa la dispozitie pina la debutul noii editii de campionat este tratata cu maxima seriozitate de Adrian Popescu, care trebuie sa se edifice asupra jucatorilor pe care ii are la dispozitie. Si acest lucru s-a vazut ieri, cind, in deplasarea de la Vinju Mare, „scolarii“ au fost intrecuti de Building cu scorul de 4-0, si asta pentru ca tehnicianul de la Hanul Doctorului a rulat foarte multi jucatori, in mare parte juniori nascuti in 1987-1988.


„In opinia mea a fost un test util, chiar daca am pierdut la scor. Nu sint dezamagit pentru ca am vazut la lucru foarte multi jucatori si pot spune ca sint citiva care vin tare din spate. Acesta este scopul partidelor amicale“, a spus Adrian Popescu.


O data cu jocurile de verificare a inceput numaratoarea inversa, „scolarii“ urmind sa mai sustina doar doua intilniri. Astazi, in deplasare, de la ora 17.00, „Gica Popescu“ va sustine un nou test de verificare, in compania divizionarei C, FC Olt Scornicesti, in timp ce miine va avea loc ultima partida amicala din intersezon. Este vorba despre meciul revansa cu Building Vinju Mare, partida care se va disputa de la ora 17.00, pe stadionul de la Hanul Doctorului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS