28.1 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPrimavara creste o „lalea“

Primavara creste o „lalea“

Tinarul fotbalist olandez vrea sa ramina citiva ani in Banie pentru a-si definitiva studiile


Daca pina acum ne-am laudat cu „sculele“ de australieni care au aterizat in curtea Universitatii, a venit si rindul unei sperante olandeze sa completeze lotul lui Ovidiu Stinga. Este vorba de Roy Covalenco, „laleaua“ care s-a mai aflat in probe in aceasta vara si nu confirmase, biletul de avion catre tara de bastina fiindu-i inminat de conducerea alb-albastra dupa partida de la Mioveni, in care fotbalistul de 17 ani a avut o prestatie submediocra.


Si totusi, „micul Van Basten“ nu a renuntat la ideea ca intr-o buna zi va juca pentru Universitatea. Asa se face ca a revenit la Craiova, unde a si efectuat doua sedinte de pregatire sub comanda lui Stinga, si intentioneaza sa ramina citiva ani, cautindu-si un liceu pentru a-si finaliza studiile, cu toate ca nu cunoaste limba româna.


In ciuda insistentei de care a dat dovada, Covalenco nu va ramine la Universitatea, ci va completa trupa lui George Bita de la „satelit“, pentru ca banca de rezerva a echipei mari este deja ocupata, iar valeitatile fundasului stinga nu il recomanda printre titulari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS