13.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Au fost adusi jucatori lipsiti de valoare“

„Au fost adusi jucatori lipsiti de valoare“

„Daca nu cistiga la Bacau cel putin un punct, Pandurii Tirgu Jiu este prima candidata la retrogradare“, a spus Sandu Boc, oficialul LPF care a fost presedinte executiv pentru citeva zile la gruparea gorjeana in aceasta vara. Deoarece a conditionat raminerea in functie de indepartarea lui Sandoi, iar Condescu nu a fost de acord, Boc a preferat sa se retraga, nedorind sa se compromita, iar rezultatele de pina acum ale gorjenilor ii dau dreptate.


Boc i-a reprosat lui Sandoi ca nu l-a folosit pe Buia din primul minut cu Poli Iasi, pentru ca „e un fotbalist care poate face diferenta“. „Daca se pierde si la Bacau, atunci, beneficiind de acea pauza de doua saptamini, trebuie luate masuri imediate“, este sfatul lui Sandu Boc pentru prietenul sau Marin Condescu.


Campania de achizitii a „pandurilor“ este criticata de oficialul LPF. „Au fost adusi jucatori lipsiti de valoare. Trebuia adusi jucatori cu experienta, nu de Divizia B. Daca vreti, sa va dau si exemple: Batrinu de la Poli, Domocos sau Nanu“, a precizat Boc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS