10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLucescu nu crede in minuni

Lucescu nu crede in minuni

• „Vom face tot ce putem sa intoarcem rezultatul la Milano, dar 3-0 suna prea incredibil“, a spus „Il Luce“ • Stoican, Barcauan, Rat si Marica au fost inclusi in lotul pentru disputa de pe „Giuseppe Meazza“


Ultimele sapte partide din mansa secunda a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor se vor juca astazi, celelalte noua meciuri din aceasta faza a competitiei disputindu-se aseara, dupa inchiderea editiei.


Alaturi de echipa Steaua, care a jucat aseara, la Trondheim, cu Rosenborg, in cea mai importanta competitiei fotbalistica europeana intercluburi sint implicati mai multi români. Formatia antrenata de Mircea Lucescu, Sahtior Donetk, la care evolueaza Flavius Stoican, Cosmin Barcauan, Razvan Rat si Cipran Marica, va evolua in aceasta seara, de la ora 22.00, pe arena „Giuseppe Meazza“, in compania echipei italiene Internazionale Milano. In tur, trupa lui Lucescu si-a aratat limitele, oaspetii impunindu-se cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Martins (’67) si Adriano (’78). In meciul de la Donetk, Razvan Rat si Cosmin Barcauan au fost titulari la Sahtior, Ciprian Marica a intrat pe teren in minutul 72, in timp ce Flavius Stoican a fost rezerva.


Pentru meciul de la Milano, Mircea Lucescu i-a inclus in lot pe toti cei patru jucatori români pe care ii are la dispozitie. Delegatia echipei Sahtior a plecat spre Milano luni, la ora 17.00, si este formata din 59 de persoane, intre care 23 de jucatori. Fotbalistii retinuti in lot de Mircea Lucescu pentru partida de la Milano sint urmatorii: Lastuvka, Pletikosa, Sutkov – portari; Barcauan, Hubschman, Leonardo, Stoican, Lewandowski, Rat – fundasi; Timosciuk, Duljaj, Fernandinho, Matuzalem, Vukici, Sevciuk, Srna, Elano, Jadson – mijlocasi; Byelik, Brandao, Marica, Fomin – atacanti. Lucescu nu va putea conta pe serviciile jucatorilor Vorobei, Aghahowa si Seyhan Tolga, care sint accidentati.


Mircea Lucescu pare sa nu mai creada nici el in sansele echipei sale de a obtine accesul in grupele Ligii Campionilor, sustinind ca Inter este mult mai valoroasa decit Sahtior. „Vom face tot ce putem sa intoarcem rezultatul la Milano, dar 3-0 suna prea incredibil. Inter este mai puternica decit noi. Vom merge la Milano sa cistigam, dar nu ne facem iluzii in privinta calificarii“, a spus Lucescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS