14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportClubul Rapid va fi sanctionat de Comisia de Disciplina

Clubul Rapid va fi sanctionat de Comisia de Disciplina

Comisia de Disciplina a FRF va analiza miine incidentele provocate de suporterii formatiei Rapid in timpul partidei cu FC National, incheiata cu scorul de 1-1, din etapa a treia a Diviziei A.


Inainte de inceperea partidei disputate pe stadionul „Cotroceni“, s-a tinut un minut de reculegere in memoria fostului arbitru asistent Zoltan Erdei, decedat saptamina trecuta, moment in care o parte dintre suporterii echipei Rapid a scandat trivialitati la adresa formatiei Steaua. De asemenea, fanii rapidisti l-au injurat aproape pe tot parcursul reprizei a doua pe arbitrul Alexandru Tudor si au aruncat pe teren cu diverse obiecte, unele dintre acestea fiind recuperate de „central“.


Secretarul Comisiei de Disciplina, Alexandru Ionita, a spus ca in „cazul Rapid“ lucrurile sunt mai mult decit clare. „Cazul Rapid este mai mult decit clar. S-a aruncat cu seminte, bete de tobe, brichete… Sintem unicat in lume, in sensul ca intr-un moment de reculegere s-a strigat ce s-a strigat“, a spus Ionita. Oficialul FRF a adaugat ca, in functie de raportul observatorului partidei Poli Timisoara – Steaua, scor 0-0, se vor analiza si scandarile galeriei banatene la adresa jucatorului Banel Nicolita (foto), care a fost catalogat drept „tigan“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS