15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Satelitul“ vrea sa bata Oltul

„Satelitul“ vrea sa bata Oltul

Primavara Craiova continua pregatirile intr-un ritm alert, fiecare zi ramasa la dispozitie pina la debutul noii editii de campionat fiind tratata cu maxima seriozitate de catre elevii lui George Bita.


Dupa o zi libera, in care alb-albastrii au facut ce au dorit, incepind de ieri lucrurile au intrat in normal, la antrenamentul de la ora 17.00 de pe stadionul „Electroputere“ facindu-si aparitia toti componentii lotului.


Pentru astazi, tehnicianul „satelitului“ a programat un nou test de verificare, in care Primavara va da piept, in deplasare, de la ora 17.00, cu Oltul Slatina. Daca elevii sai nu au reusit sa cunoasca victoria in fata celor de la Alprom Slatina in cele doua intilniri programate saptamina trecuta, alb-albastrii vor sa obtina un rezultat bun in fata divizionarei C Oltul, grupare care si-a propus anul acesta promovarea. Primavara intentioneaza sa programeze simbata si partida retur, insa acest lucru depinde de programul adversarei de astazi, in cazul unui raspuns negativ „satelitul“ va intilni tot o divizionara C, in calcul fiind Building Vinju Mare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS