14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMitchell ar putea debuta oficial vineri

Mitchell ar putea debuta oficial vineri

Desi campionatul Diviziei B a inceput, citeva probleme au ramas nerezolvate la Universitatea. Astfel, s-a spus ca valorosul jucator australian Mitchell nu a putut debuta simbata la Universitatea din cauza faptului ca nu i-ar fi sosit „cartea verde“ de la Federatia de Fotbal din Australia, desi patronul oltenilor a declarat ieri ca respectivul document a venit! Alta este problema: jucatorii straini nu au obtinut permisele de munca. Despre aceasta problema oltenii au fost avertizati inca de la sosirea grupului de „canguri“ in România, dar, ca sa respectam adevarul, clubul Universitatea nu este vinovat, deoarece actele necesare pentru dosar trebuia rezolvate de jucatori (acte de studii). Oricum, oficiali ai oltenilor s-au aflat ieri in Bucuresti pentru a urgenta obtinerea permiselor de munca ale celor trei australieni. Sint sanse ca pina vineri, cind este programat, in nocturna, pe „Ion Oblemenco“, meciul cu FC Caracal, Mitchell sa intruneasca toate conditiile legale de a debuta oficial in echipa Universitatii. Totusi, tinind cont de birocratia din România, n-ar fi exclus ca australienii sa intruneasca toate conditiile legale abia saptamina viitoare.


Salih Jaber este inca in Siria


Iranianul Saleh Jaber nu a mai ajuns in Banie, el confruntindu-se, la fel ca brazilienii veniti in iarna la Craiova, cu neobtinerea vizei de România. El locuieste in Siria, iar in prezent este la Damasc in asteptarea vizei de intrare in România. Salih a semnat contract cu Universitatea, a primit in avans o „groaza de bani“ (asa pretinde patronul oltenilor), dar au aparut unele probleme cu viza de România.


Cazul lui este destul de complicat. Salih Jaber a solicitat, in urma cu un an, viza de sportiv pentru România, intentionind sa joace la Gloria Buzau. Autoritatile române nu i-au acordat aceasta viza, deoarece nu intrunea conditiile legale. El a fost sfatuit de cei de la Gloria Buzau sa solicite viza de turist, iar autoritatile române i-au acordat-o. In aceste conditii ilegale, el a jucat pentru Gloria Buzau in sezonul trecut, 2004/2005. Evident, acesta ilegalitate a fost constatata de organele abilitate. Acum, solicitind iarasi viza de România, i-a fost refuzata, deoarece el a incalcat legile românesti. Dorindu-l la Universitatea, cu care a si semnat un contract pe mai multi ani, oficialii olteni au intreprins demersuri pentru a-i facilita lui Salih Jaber obtinerea unei vize legale, astfel incit sa poate juca sub culorile alb-albastre. Exista unele promisiuni ca i se va elibera aceasta viza, dupa care urmeaza obtinerea permisului de munca, care ridica alte probleme.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS