27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Astept o oferta serioasa“

„Astept o oferta serioasa“

Fratii Adrian si Sabin Ilie (foto) sint, deocamdata, fara nici un angajament. Cum Adrian Ilie este un jucator foarte scump, Universitatea s-a aratat interesata de Sabin, fost ultima oara in China. Conform presei de ieri, Sabin Ilie a declarat corespondentului Gazetei Sporturilor ca „nici nu se pune problema sa joc pentru Craiova, asa cum a spus Mititelu. Nu sint deloc dator echipei sau orasului (…) In plus, Stinga nici macar n-a luat legatura cu mine. Da si el declaratii prin ziare fara sa cunoasca subiectul“.


Patronul Universitatii zice altceva: „Exista discutii cu Sabin Ilie, dar acum (ieri-dimineata – n.r.) sint total dezamagit de declaratiile lui din Gazeta Sporturilor. Daca este si reala, declaratia lui Sabin Ilie este descurajanta si neserioasa. Repet, daca este adevarata. Adevarul este urmatorul: Universitatea i-a facut duminica dupa-amiaza lui Sabin Ilie o oferta foarte buna. A ramas ca asta-seara (aseara – n.r.) sa ne dea raspunsul. Daca insa declaratia lui din ziarul de astazi (ieri – n.r.) ii apartine cu adevarat, nu ma mai intereseaza Sabin Ilie!“


Ieri dupa-amiaza, Sabin Ilie se pregatea de un nou antrenament cu Rapidul, club cu care nu a semnat inca nici un angajament. Atacantul craiovean a negat cele aparute in Gazeta Sporturilor, afirmind ca este deschis oricarei oferte, inclusiv din partea Universitatii. „Sint in discutii cu mai multe echipe, printre care si cu Craiova. Nu am vorbit nimic concret cu conducerea Universitatii, insa astept o oferta serioasa. Daca voi considera ca este bine pentru mine nu exclud varianta de a evolua in Banie. Eu mi-as dori un angajament pina in iarna, dar sint dispus si la un contract pe un an“, a precizat Sabin Ilie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS